• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

a2000 türk paketi lazım arkadaşlar elinde olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
a2000 e oryantal yüklemiştim şimdi türk paketi emo usb'm gelene kadar kullanmak için yüklemek istiyorum, lütfen elinde olan paylaşsın

Cevap: a2000 türk paketi lazım arkadaşlar elinde olan

kimsede yokmu arkadaşlar ya?

yok böyle birşey yahu, o kadar a2000 kullanıcısından 1 kişi bile yardımcı olmadı.. helal olsun YAMAHACI kardeşlerime...

Gökhan kardeş hiç sorma sana önceden de dediğim gibi bu şahıslar beni yamadan soğuttu askerden bi geliyim direk KORG a geçecem yemişim yamahasını piyasada neden sürüsüyle korg seti var? Cevap 1: çok tutulan bir alet olduğu için, 2 : Kimse elindeki setlerini saklamıyor. SALİM bey den bir a1000 tr setini 1 yıldır alamadım bakacam dedi hâlâ bakıyor heralde, sorularıma cevap alamıyorum o zaman niye Yamahacı olacan ki ne anlamı var? Çok yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 2 yıldır üyeyim şu siteye sen, baybozkurt ve odewin harici bir kişi bile yardımcı olmadı. İLLA TYROS 4 mü almamız lazım Yamahacılar?????????????

Gökhan kardeş hiç sorma sana önceden de dediğim gibi bu şahıslar beni yamadan soğuttu askerden bi geliyim direk KORG a geçecem yemişim yamahasını piyasada neden sürüsüyle korg seti var? Cevap 1: çok tutulan bir alet olduğu için, 2 : Kimse elindeki setlerini saklamıyor. SALİM bey den bir a1000 tr setini 1 yıldır alamadım bakacam dedi hâlâ bakıyor heralde, sorularıma cevap alamıyorum o zaman niye Yamahacı olacan ki ne anlamı var? Çok yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 2 yıldır üyeyim şu siteye sen, baybozkurt ve odewin harici bir kişi bile yardımcı olmadı. İLLA TYROS 4 mü almamız lazım Yamahacılar?????????????

siteye yılda bir giriyorsan konuları takip etmiyorsan biizm yapabilecek birşeyimiz yok hocam...

bu konu hakknıda trakya müzik sitesinde de paylaşmıştım.

Geçtiğimiz günlerde başıma talihsiz bir olay geldi...

bilgisayaırmdaki, yedeklerimin bulunduğu harddisk uçtu ve hiç bir datamı kurtaramadım...

Geçenlerde v2plus güncelleme ritimleri lazım oldu... (v2plus sitesi kapandığı için) Eşe dosta sordum siteyi aradım taradım yok allah yok... Olanların da ses seviyeleriyle oynanmış, isimleri değiştirilmiş, v1 ya da v2 'de okutulmaya çalışılmış vs.. vs.. kısacası hiç biri bi işe yaramadı...

Şimdi o dosyalara bir şekilde kavuştum. Gözümün önünde olsun diye de buraya yapıştırıyorum

orjinal hallerini arayanlar ya da yeni plus sahibi olanlar buyursun indirsin.

Benim de gözümün önünde olsunlar kaybettiğimde tekrar burdan indireyim

bu da başka bir konu

Yav arkadaşlar biliyorum saçma gelecek ama bir şeyin duyurusunu yapmak istiyorum!

Bundan 1-2 ay evvelinde 2'şer 3'er gün arayla harddisklerim arızalandı ve tüm yedeklerimi kaybettim.

Gerek or700 seti gerekse Tyros setleri lazım oluyor ve eşten dosttan rica ediyorum...

Lakin ya dalga geçtiğimi sanıyorlar, ya da bir başkasının şifrelerimi çalıp hesabıma girdiğini sanıyolar :D

işin ilginç tarafı ben olduğumu da ispatlayamıyorum.

Artık ne dim ne edim şaşırdım.
Bir de benden set isteyip yedeklerim gitti deyip geri çevirdiğim insanlar alınmasınlar.

ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ELİMDE HİÇ BİRŞEY KALMADI ... :(

gibi yazılar yazdım...

Takip etmiş olsaydın;
bunlardan haberdar olurdun

ben a1000TR seti gönderememedim diye sana tyros al diyen mi oldu?

ha bu arada kullanmadığım bir aletin datalarını bilgisayarında bulundurmak gibi bir zorunluluk görmüyorum kendimde...

Hocam ben sadece senin için söylemiyorum bu sitede gereken yardım sadece ben değil çoğu arkadaş için yapılmıyor iki örnek vermekle olmuyor işte !!! kısaca kimse uğraşmak istemiyor YALAN MI SALİM HOCAM? Tabi bazı arkadaşlar hariç onları da saydım. Ben pişmanım YAMAHAYA aldığıma kalite için söylemiyorum ilgi alaka için söylüyorum. Kalite süper, paylaşım iyi AMA yardım ilgi alaka sıfır örnek gökhan arkadaşım. Yalan mı? Zaten KORG a geçiyorum artık yardımlarınıza ihtiyacım olmaz. Ama bana yardımcı olan arkadaşlara özellikle baybozkurt arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum. Ben bir öğretmen olarak her zaman karşılıksız insanlara birşeyler verebilme bir şeyler öğretme çabasında oldum ama bu işin karşıkılı olduğunu da YAMAHACILARDAN ÖĞRENDİM.

Geç kardeşim geç benim bütün öğretmen arkdaşlarım KORG kullanıyor bir ben de var yamaha o da acemiliğime geldi işte seni de çok takdir ediyorum kardeşim gecenin 12 sinde mesajıma cevap verdin, uğraştın, bir sürü de güzel hoş paylaşımın var.BİR DE YAMAHA gerçekten çok kaliteli ama bu ilgisizlik artık aleti çalmak içimden gelmiyor ahhh bu yamahacılar benim gibi müzik sevgisiyle dolu bir insanı müzikten soğuttunuz ya gerçekten TEBRİK EDİYORUM SİZİ. Son olarak da SALİM hocam evet kayıtlı ne olursa olsun bilgisayarında bulundurmak zorunda değilsin ama merak ettiğim ben bi sete bakıp haber veriyim diyorsun 1 yıldır haber vermeye mi çalısıyorsun bana belki unutmuşşundur ama benden sana tavsiye ayrımcıllık iyi bir şey değil bende a1000 var diye ilgisiz olmak takmamak sen bi düşün bakalım iyi bir şey mi yaptığın?

Moderatör tarafında düzenlendi:

bugnüe kadar elimde olanı her ne olursa olsun göndermişim ya da paylaşmışımdır. ben 8 yıl önce çıkan bir aletin datalarını neden bulundurayım ki? bugüne kadar yapılan yapılmış, yazlan yapılmış paylaşılan paylaşılmış...

şuanda bile google'a yazsan yüzlerce dataya ulaşırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...