- Enst.
- KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
a2000 e oryantal yüklemiştim şimdi türk paketi emo usb'm gelene kadar kullanmak için yüklemek istiyorum, lütfen elinde olan paylaşsın
Gökhan kardeş hiç sorma sana önceden de dediğim gibi bu şahıslar beni yamadan soğuttu askerden bi geliyim direk KORG a geçecem yemişim yamahasını piyasada neden sürüsüyle korg seti var? Cevap 1: çok tutulan bir alet olduğu için, 2 : Kimse elindeki setlerini saklamıyor. SALİM bey den bir a1000 tr setini 1 yıldır alamadım bakacam dedi hâlâ bakıyor heralde, sorularıma cevap alamıyorum o zaman niye Yamahacı olacan ki ne anlamı var? Çok yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 2 yıldır üyeyim şu siteye sen, baybozkurt ve odewin harici bir kişi bile yardımcı olmadı. İLLA TYROS 4 mü almamız lazım Yamahacılar?????????????
Geçtiğimiz günlerde başıma talihsiz bir olay geldi...
bilgisayaırmdaki, yedeklerimin bulunduğu harddisk uçtu ve hiç bir datamı kurtaramadım...
Geçenlerde v2plus güncelleme ritimleri lazım oldu... (v2plus sitesi kapandığı için) Eşe dosta sordum siteyi aradım taradım yok allah yok... Olanların da ses seviyeleriyle oynanmış, isimleri değiştirilmiş, v1 ya da v2 'de okutulmaya çalışılmış vs.. vs.. kısacası hiç biri bi işe yaramadı...
Şimdi o dosyalara bir şekilde kavuştum. Gözümün önünde olsun diye de buraya yapıştırıyorum
orjinal hallerini arayanlar ya da yeni plus sahibi olanlar buyursun indirsin.
Benim de gözümün önünde olsunlar kaybettiğimde tekrar burdan indireyim
Yav arkadaşlar biliyorum saçma gelecek ama bir şeyin duyurusunu yapmak istiyorum!
Bundan 1-2 ay evvelinde 2'şer 3'er gün arayla harddisklerim arızalandı ve tüm yedeklerimi kaybettim.
Gerek or700 seti gerekse Tyros setleri lazım oluyor ve eşten dosttan rica ediyorum...
Lakin ya dalga geçtiğimi sanıyorlar, ya da bir başkasının şifrelerimi çalıp hesabıma girdiğini sanıyolar
işin ilginç tarafı ben olduğumu da ispatlayamıyorum.
Artık ne dim ne edim şaşırdım.
Bir de benden set isteyip yedeklerim gitti deyip geri çevirdiğim insanlar alınmasınlar.
ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ELİMDE HİÇ BİRŞEY KALMADI ...