• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

A2000 ve Yamaha klavyeleri için pratik bilgiler

Cevap: A2000 ve Yamaha klavyeleri için pratik bilgiler

kardeşim ben sana benim plus ı yollayayım, senle işle yogur adam et işin bitince geri yollarsın :)

kargo masraflarıda benden haa :) :)

evt o sesi dinledim. hatta bu sesin sample'ını arayanlar bile oldu m3 ve pa serisi için :) dediğin gibi fabrikasyon bi sesi şekillendirerek o hale koymuşlar.

Bu sesin aynısını m3te yaptım (sample diyenlere,sample olmadığını kanıtladım)

ama or700 için aynı parametreler mevcut değil. Yamahanın bir motifinde ya da en azından tyrosunda yapılabilir ama, psr serilerinde o kıvamı yakalamak oldukça emek ister.

Plus olsa denerdim. Ama şuanda deneyebileceğim tek alet A2000 (reklam amaçlı değil, elimdeki alet bu olduğu için :) )

a2000 de yapsan biz plus'a okutamazmıyız?

o zaman a2000 ni kim alıcak kardeş :)

yok eğer ki a2000 deki düz zurna sesi vce olarak or 700 plusın ki ile aynıysa okutabiliriz alan gene alır a2000 i :)

Şuanda tüm çalışmalar A2000 üzerine... tüm vaktimizi ona harcıyoruz...

A2000 üzerinde öyle bir sese ulaşırsam, en azından parametrelerini burada paylaşabilirim.

salim eline saglık reçete yazmışsın yine bu bilgiler ilaç gibi geldi ekran tyros ekranı galiba ben bi an benim a 2000 niye siyah beyaz diye düşündüm birde müsade edersen sana bi şey sorucam song bölümüne komalı şarkı kayıt yaptıktan sonra şarkıyı çalerken tranzpoze yaptıgımda komalar kayıyor komaların kaymaması için hangi işlemi yapmam lazım teşekürler

Salimcim Allah senden razı olsun hakkını nasıl öderiz bilmiyorum valla.İnşallah ulaşır ve parametrelerini bizimle paylaşırsın.

salim eline saglık reçete yazmışsın yine bu bilgiler ilaç gibi geldi ekran tyros ekranı galiba ben bi an benim a 2000 niye siyah beyaz diye düşündüm birde müsade edersen sana bi şey sorucam song bölümüne komalı şarkı kayıt yaptıktan sonra şarkıyı çalerken tranzpoze yaptıgımda komalar kayıyor komaların kaymaması için hangi işlemi yapmam lazım teşekürler

onun çözümünü hala bulamadım abicim. Sanırım kronik bir eksiklik.

eyvallah salim teşekkürler