- Enst.
- Korg Pa80 , Roland E40or
Cevap: A300trv3 , a1000tr , or700v2 plus ???
Murat hocam xd9'u baya bir araştırdım hatta bir ara pazarlık yaptım almak üzereydim.Canlı dinleme fırsatım olmadı ama demolarına baktığımda sesler mükemmel hele taşkın hocanın setinde elektrolar,çift layer yaylılar,kanun beni mest etti ancak hiç bir demoda ritimler bana tat vermedi bilemiyorum belkide çekimden kaynaklıdır canlı daha güzel geliyordur.Birde kullanımı zor diyorlar Roland E40 dan geçeceğim için zorlanırmıyım
Eyvallah İlkerim
Sevgili arkadaşım, şu saymış olduğun yada henüz daha sayamadığın piyasadaki tüm cihazları, gerek zorunluluktan gerekse sırf deneyip fikir edinmek açısından kullanmış biriyim. Yazdıklarından senin nasıl bir alet istediğin ortada. PA500TR ye gerçekten bulaşma, davul kitleri senin istediğin gibi değil. PA300 e de sakın ha yaklaşma, bu cihazlar yeni teknoloji falan olabilir ama, insana gerçekten tad ve lezzet vermiyorlar. PA80 alırsan profosyenel cihaz kullanmanın tadını alırsın. OR700 ü sana tavsiye etmememin tek sebebi, ritmlerinin ve davul kitlerinin senin istediğin gibi olmaması. Birde sana başka bir seçenek söyleyeceğim, buda çok zevk alacağın bir klavye olur oda KETRON XD9 hatta bulabilirsen plus5 alırsan tadından yenmez.
Murat hocam xd9'u baya bir araştırdım hatta bir ara pazarlık yaptım almak üzereydim.Canlı dinleme fırsatım olmadı ama demolarına baktığımda sesler mükemmel hele taşkın hocanın setinde elektrolar,çift layer yaylılar,kanun beni mest etti ancak hiç bir demoda ritimler bana tat vermedi bilemiyorum belkide çekimden kaynaklıdır canlı daha güzel geliyordur.Birde kullanımı zor diyorlar Roland E40 dan geçeceğim için zorlanırmıyım