• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Abdurrahman pa500tr karışık demolar

• Konbuyu başlatan abdus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görülen : 4K
Cevap: Abdurrahman pa500tr karışık demolar

ali abi pa1x i ne yapacaz :D ? sende olmayacak aletler alıp uğraşıyorsun.. al bi 800 sende bizde rahatlayalım ..

pa1x benimde kafamda vardı ama aletin çok ağır olduğunu söylediler.. ben 5 kiloluk a300tr yi bile taşırken yoruluyorm :D o aleti yerinden kaldıramam

ben tasimaya razi oldum pa800 almam ben aldim 256mb gordum neyse sen bilirsin

yaw kardaşm :D seninle her pa500 e yazdıgımız zaman karşılaşıorz.. bigün bana camdan aç dinlet neymiş sendeki aletle bizim çaldıgımız aletin arasndaki fark? ben pa3x-pa800-80 vs. bi çok seri kullandım, pa500 ü idareten alıp ekstralara gitmek için set filan yükledim alet bana gelmez.. sendeki aleti dinlemek isterim..

msn...... atl_92@hotmail.com

vala gökhan kardeşim ben 22 senelik piyanistim çeşitli ortamlarda çeşitli klavyelerle çaldım pa serinin pa500 tr ye kadar olan bütün serisini kullandım pa800 alamayanın tercihi pa500 tr olmalı bence nabıyım yazdıklarını görünce dayanamıyorum yazıyorum bişeyler senin neden bu kadar pa500 tr karşı olduğunu anlamış değilim neyse zevk meselesi sen neyi iyi biliyorsan o aleti al kardeşim ...

teşekkür ederim arkadaşlar ...

Kardeş eline sağlık hangi seti kullanıyorsun

vala gökhan kardeşim ben 22 senelik piyanistim çeşitli ortamlarda çeşitli klavyelerle çaldım pa serinin pa500 tr ye kadar olan bütün serisini kullandım pa800 alamayanın tercihi pa500 tr olmalı bence nabıyım yazdıklarını görünce dayanamıyorum yazıyorum bişeyler senin neden bu kadar pa500 tr karşı olduğunu anlamış değilim neyse zevk meselesi sen neyi iyi biliyorsan o aleti al kardeşim ...

hocam şimdi pa500 ün hoşuma giden yanları var slow-vahdeleri ve bazı sesleri çok süper..hatta pa3x te bile öyle vahde görmedim diyebilirim.. 2-4 türü ritimleri biraz soft geliyor..Benim yakındığım konu bu... eğer bu sorun olmasın şimdi gider pa500 alırım? buraya bi video çek koy hocam sendeki 2-4 leri oyun havası çalarken izleyelim bi..Merak ettim gerçekten

hocam şimdi pa500 ün hoşuma giden yanları var slow-vahdeleri ve bazı sesleri çok süper..hatta pa3x te bile öyle vahde görmedim diyebilirim.. 2-4 türü ritimleri biraz soft geliyor..Benim yakındığım konu bu... eğer bu sorun olmasın şimdi gider pa500 alırım? buraya bi video çek koy hocam sendeki 2-4 leri oyun havası çalarken izleyelim bi..Merak ettim gerçekten

kardeşim sitede zaten ritimler var ama sen pc de dinlediğin için o kadar olur yakından dinlemek ile canlı dinlemek çok farklı bir olay ...

buyrun hocam bugünkü düğünden 2/4 bir türkü çalarken yapılan bir kayıt... umarım beğenirsiniz...

Zippyshare.com - çatalçamlar.mp3