Acil satilik pa 800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

piyanist eren

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Acil satilik pa 800 FİATI İNDİRDİM

evet istemeyerekte olsa kısa birsüre cok sevdiğim pa 800 satmak zorunda kaldım işten cıkarıldık işten cıkmadan önce krediyle araba aldım valla taksidi yaklasıyo valla düğünlerde kesik anlıyacağınız zor durumdayım gecen sene almıştım garantisi yeni bitti valla cizik dahi yok calışmayan bir tusu yok hepsi calısıyo resim nasıl yuklenir bilmiyorum

fiatı 3400 tl

istanbul pendikteyim

tel 0535 5634722

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk sahibimisiniz siz???

benden size tavsiye 3500 e heryerde alet bulunur acil satmak istiyorsanız esnek davranın ama sizide yıpratmayacak bir fiyat çekin hemen satılsın

€ şuan düşük yani aletin bugün sıfır fiyatı 3,950 TL civarı ona göre fiyat verirseniz daha çabuk satılır

hayırlı satışlar

acil satanlar aşağıdaki gibi satıyorlar fiyat uygun olursa gelir alırım ilhan çaylak 0 532 546 31 00 amasya

DÜĞÜN SALONUMUZUN KAPANMASI SEBEBİYLE OCAK 2010 TARİHİNDE ALDIĞIMIZ FATURALI KORG PA800 MARKA CİHAZI SATIYORUZ. TOPLAMDA 9-10 DEFA KULLANILDI. TAKAS KABUL EDİLMEMEKTEDİR. PEŞİN FİYATI 3000TL'DİR. AYRICA BU CİHAZI ALMADAN ÖNCE KULLANDIĞIMIZ FATURASI OLMAYAN BİR BAŞKASINDAN ALDIĞIMIZ 1 ADET KORG PA80 MEVCUTTUR. 2 AYDIR KULLANILMAMAKTADIR. DEPODA MUHAFAZA EDİLMEKTEDİR. YANLARINDA VE ÜSTÜNDE KULLANIMDAN DOLAYI ÇOK HAFİF ÇİZİKLER VARDIR. 16MB KARTLIDIR. KUTUSU YOKTUR KILIFI MEVCUTTUR. PEŞİN FİYATI 2000TL'DİR. TAKAS KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

Piyanist Eren:
3000.TL + Kargosu firmamıza aittir..2 yıl garantili cep telefonu'da yanında hediye
ilhanmüzik Bizimle İrtibata Geçiniz

benden size tavsiye 3500 e heryerde alet bulunur acil satmak istiyorsanız esnek davranın ama sizide yıpratmayacak bir fiyat çekin hemen satılsın

€ şuan düşük yani aletin bugün sıfır fiyatı 3,950 TL civarı ona göre fiyat verirseniz daha çabuk satılır

hayırlı satışlar

aynen oktaya katılıyorum.. sen şişhane ye gitsen 3ooo tl ye bile zor satarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...