Acil satilik pa 800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Acil satilik pa 800

guncell beyler

guncelleyelim

guncelleyelim

kardeş takas düşünmüyormusun? temiz pa 55 üstüne 1700 verebilirim?

pa 80 ustune 600 lıra

ne pıyasasını bılmıyorum arkadasım alaymı edıyosun sen aylardır burda yaaa hem dıyosun acıl satılık hem dıyosun her allahın gunu guncelll guncelll guncelll ne buyaaa bulunmaz bursa kumasımı dostum elındeklı?? adam vermıs 3000 lıra otekı vermıs 3100 lıra baktım dıgerı 3200e kadar cıkmıs kafamı buluyosun cık ozaman ankara ıtfaıye pazarına sergi yap bu ne yaa mıllet senı her daım burda gormek zorundamı kalabalık yapma bari en azından..adamın bırısı senn yuzunden banlanmıs mod ıle polemıge gırmıs bır tek cevabın bıle yok mılletı kızıstırmıssın aradan cekılmıssın allahtan dılerım realde pek dostun olmaz cunku sen bı adamı cok cabuk satarsın k.bakma..sen bı once verılen degerı bıl sonra bana pıyasanın degerını ogret..sınegın yagını hesap eden bır adamsın sen bu kadar tıtızlıkte kusura bakma yanı asırı..senn bu halınden bu sıtenın mod yada admınının hıcmı haberı yoktur anlamıyorum bu ne kepazelık be arkadasım alemle alay eder gıbı.bı sendemı var bu cıhaz yaa..

Moderatör tarafında düzenlendi:

piyanist eren Seninbu aleti satmaya niyetin yok işi sulandırıp gidiyorsun satsan cetin beye satardın demekki niyetin yok yada kafana gore adam bulamıyorsun bu iş fazla uzadı ve tuzu cıktı bu konu burda kapanmıştır Aynı konu hakkında gereksiz konulara devam edersen uyeliğin banlanacaktır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...