Acil satilik pa 800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilgilendiğin için sağol cetin kısmet ufak bişey daha ayarla valla sorun kalmıyacak valla dua edersin teklifini değerlendiriyom haberin olsun arada fekfazla bişey yok aslında alıp satıcı değilsen valla dua edersin eger alıp satıcıysan bilmem neyse kendine iyi bak cetin telf kaydettim

Sadece hobi amaçlı olacağı için ve ticari getirisi olmayacağından tam kararda vermiş değilim aslında,ama yinede son dakka kararınız değişirse mutlaka arayın o gün gelirim almaya,sizden haber bekliyorum,sizin satış işi bittikten sonra başka bir konu açabilirim druma göre pa800 aranıyor diyei
Bu arada ev kullanıcısına, uygun pa80 veya 800 satanlar varsa bana özel mesaj atsınlar.

Ilan güncelllllllll

satana kadar guncellllllllllll

arkadaşlar ben şimdi anlamadım! piyanist eren klavyesini satıyormu yoksa klavyemi alacak? eğer satıyorsa ezgi müzik in verdği 3000 lira artı cep tel ilanı nedir? piyanist eren ezgi müziği neden arayacak? hepsi içiçe geçmiş karmaşık bir topic olmuş. ayrıca ezgi müzik pa800 satıyorsa başka bir topic açıp ilan vermesi daha doğru olur, başka birinin açtığı topiğe daaha düşük fiyatla ilan vermek hiçte etik değil! başka bir satılık ilanındada aynı şeyi yapmıştı ve msjı silindi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...