Acil satilik pa 800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ben şimdi anlamadım! piyanist eren klavyesini satıyormu yoksa klavyemi alacak? eğer satıyorsa ezgi müzik in verdği 3000 lira artı cep tel ilanı nedir? piyanist eren ezgi müziği neden arayacak? hepsi içiçe geçmiş karmaşık bir topic olmuş. ayrıca ezgi müzik pa800 satıyorsa başka bir topic açıp ilan vermesi daha doğru olur, başka birinin açtığı topiğe daaha düşük fiyatla ilan vermek hiçte etik değil! başka bir satılık ilanındada aynı şeyi yapmıştı ve msjı silindi...

ben satıyom ustad

Konuyu ilan verenden anlayıp cevabı yada düşünceyi ona göre vermek bence daha mantıklıdır..
BKZ. İLANLARIMIZ:

Moderatör tarafında düzenlendi:
twona 77 alet benim satılık su an

şimdi cihaz arkadasa ait..verdıgım linkte ilanlarımız var..telefon nedır neyın nesıdır o konunun altına neden bır konu acılmıs fıyat dusup pazarlık bozulacak gıbısınden olan goruslerin benim ticari ahlakıma sığmaz..ben kendısıne alabılecegım fiyatı ve aldıgımz sattıgımız meblaglara gore kampanyaya tabii tuttugumuz seceneklerımız var firma olarak..

ornegın:

500.00.TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE:

*VODAFONE 100 KONTÖRLÜ HAT
VE
*BAY&BAYAN PARFÜM-MAKYAJ ve TAKI SETİ BİZDEN HEDİYE

veya:

1.000.00.TL ve ÜZERİ alışverişlerinizde ise:

Sıfır 2 yıl garantili çift hat ve çift kameralı cep telefonu yine bizden hediye..

ayrıca:

BÜTÜN ALDIĞINIZ SATTIĞINIZ HER ÜRÜNÜN KARGOLARI FİRMAMIZA AİTTİR..

şeklinde piyasadan ve seceneklerden biraz farklıyız..en anlasılırı sanırım budur!!

ok de siz zaten satılık bölümüne ilan vermişsiniz, arkadaşın ilanındaki pa800 e talip olmanızıda anlıyorum fakat(!) başka bir üyenin açtığı satılık ilanına kendi sattığınız klavyeleri, kampanyalarınızı yada seçenekleriniz eklemeniz etik değil, daha öncede böyle birşey yaptınız çünkü! benim de demek istediğim bu.

Piyanist Eren:
3000.TL + Kargosu firmamıza aittir..2 yıl garantili cep telefonu'da yanında hediye
ilhanmüzik Bizimle İrtibata Geçiniz

ilhan denen arkadaş piyanist eren arkadaşımzın satılık ilanı için fiyat düşerse gelir alırım demiş ve tel bırakmış, sizde bu msj a cvp olarak yukarıda alıntı yaptığım msjı yollamışsınız, sanırım ne demek istediğimi daha iyi anladınız şu an...

arkadasss benmı ıngılızım senmı fransızsın???

adam cıhazını satacak bende .... paraya alırım yanındada sana 2 yıl garantılı telefon fırmamızın hedıyesı olarak tarafınıza gonderılıp kargo masraflarınızda bıze aıt dıyorum uykudanmı kalktın ne yahu

ilhan muzık le ben ırtıbata gectım ılhan muzık o ılanı farklı bır sıteden alıntı yapmıs ve bu sekılde buraya yayınlamıs sebebı o sartlar altında cıhaz aramasıdır buyrun ılhan muzıkle ırtıbata gecınız konuyu ve degerlendırmemı gorusmemızı kendısıne sorunuz:

/********/(ılhanmuzık)

ben türküm ve çokta iyi türkçe bilir ve konuşurum, sizin anlatım tarzınız ve kurduğunuz cümleler çok düşük. eğer klavyeye talipseniz sahibine fiyat söylersiniz sahibide size yanıt verir. cep tel ve yaptığınız kampanyanın alacağınız orgla alaksı ne? ilhanmüzik size neden ulaşsınki? satılık ilanı veren üye piyanist eren, yani onu araması gerekir. siz ne yazdığınızın yada ne anlatmak istediğinizin farkında değlsiniz sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...