ACİL Yamaha or700 tr v1 kapali kutu SATILIK

• Konbuyu başlatan muzisyen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 4K

muzisyen

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Acele satilik yamaha or700 tr v1 çipli ...

Alet sahne yüzü görmedi.kapali kutuda durmakta....kutu içeriği ve faturasi durmaktadir.

Do-re müzikten alinmiştir.
GARANTİ DEVAM EDİYOR::::

Ankara....
fiyat: 1800tl (fiyatı düşürdüm arkadaşlar)
tel : 0507 233 35 75

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ACİL Yamaha or700 tr v1 kapali kutu SATILIK

Fiyatını da yazsaydınız daha rahat alıcı bulurdu. Hayırlı satışlar diliyorum. sonsuz sevgilerimle,

yazmayı unutmuşum :D saygılarımla.... ilan güncel

kutuyu açmışsın elini sürmüşsün otomatik ikinci el olmuş:) ama fiyat normal

kutuyu açmışsın elini sürmüşsün otomatik ikinci el olmuş:) ama fiyat normal

Kutusunu açmadan DTL Servis nasıl bu aleti modifiye eder veya TR V1 şekline dönüştürür anlamak mümkün değil, :) Sevgili dostum modifiye görmüş Yamaha nın hiç kutusu açılmamışı olmadığı gibi orgun kendiside açılmamışı yoktur. Anlayacağın bu orgların tamamının içi Sn. Can BAŞAR üstadımız veya DTL Servis tarafından açılmış ve modifiye edilmişlerdir. Bu aletlerde kapalı kutu olayını anmasanız iyi edersiniz :) Sonsuz sevgilerimle,

kutusunu açmadan dtl servis nasıl bu aleti modifiye eder veya tr v1 şekline dönüştürür anlamak mümkün değil, :) sevgili dostum modifiye görmüş yamaha nın hiç kutusu açılmamışı olmadığı gibi orgun kendiside açılmamışı yoktur. Anlayacağın bu orgların tamamının içi sn. Can başar üstadımız veya dtl servis tarafından açılmış ve modifiye edilmişlerdir. Bu aletlerde kapalı kutu olayını anmasanız iyi edersiniz :) sonsuz sevgilerimle,

öyle doğrusunuz fakat bu durumu herkes nasil olsa biliyor.üstelik alet garantili oluyor...o zaman sorun kalmiyor...kapali kutu demek mantiksiz değil diye düşünüyorum...

ilan güncel arkadaşlar acil satılık alet...kaçırılmaz diye düşünüyorum...tşkkk

muzisyen arkadaşım benim sözüm sana değildi, senin fiyatını kırmak isteyen bir diğer arkadaşımızın (sonuçta sen kutuyu açmışsın) sözlerine idi.

Hayırlı satışlar diliyorum. Saygılarımla,

yok bililiyom abi ama ben okuyunca cevapladım....yoksa fiyat kırsan nolur ki benim aletin değeri belli zaten...bende uçmuş bi fiyat demedim.....

Konu güncellensin hayırlı satışlar