ACİL Yamaha or700 tr v1 kapali kutu SATILIK

• Konbuyu başlatan muzisyen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 4K
Cevap: ACİL Yamaha or700 tr v1 kapali kutu SATILIK

Abicim orgun temiz olduğu her halinden belli.Ekran koruyucusu bile duruyor.Şu an içim gitti orga :D. Ama şu an için alamam.Eğer 1-2 aya kadar satamazsan (satamayacağını tahmin etmiyorum çünkü temiz alet) o zaman alabilme ihtimalim var. Hayırlı müşteriler diliyorum sana. ;)

teşekkürler kardeşim...kısmet bazen bi günde gidiyor...bazende 1-2 ay sürüyor..arayan çok fakat fiyatı düşürmediğim için satmıyorum....kısmet artık kime ise..hayırlısı olsun...aslında dosta gidecek alet bunlar...ama satmak istiyorum...belli olmaz belkide sana gider...saygılarımı sunuorum..en azından aletin değerini anladığın için :D:D: saygılar tekrar...

ilan güncelllll.....acele

ilan güncel fiyatı düşürdüm....1800tl ama son arkadaşlar...satılmazsa kalsın ne diyelim..:D

saygılar....

teşekkürler kardeşim...kısmet bazen bi günde gidiyor...bazende 1-2 ay sürüyor..arayan çok fakat fiyatı düşürmediğim için satmıyorum....kısmet artık kime ise..hayırlısı olsun...aslında dosta gidecek alet bunlar...ama satmak istiyorum...belli olmaz belkide sana gider...saygılarımı sunuorum..en azından aletin değerini anladığın için :D:D: saygılar tekrar...

Evet abicim dediğin gibi kısmet işi.Bir bakmışsın yarın satmışsın bir bakmışsın bana nasip olmuş (inşallah) :D

ilan güncelll

ilan güncellll...