Alet değişikliği (A300 to İ30

İyiki Doğdunuz :)

RossMax*

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa80
Merhabalar herkese iyi akşamlar,
Bi düğün salonunda piyanistten org çalmayı öğreniyorum elimde a300tr v2 org var 2 ay önce başladım çalmaya.Ordaki abi a300 ü değiştir dedi profesyonel bi alet lazım sana dedi. Bende bütçeme uygun bi i30 görüyorum sizinde yorumlarınızı almak istedim.

Bütçem : 1000 lira'dır..

Saygılarımla.

Cevap: Alet değişikliği (A300 to İ30

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Konu uppp..

Yardımlarınız bekliyorum lütfen :/

valla kardeşim bence v2 yi daha değiştirme biraz daha öğren onunla biraz bütçe daha yap korg pa serisi al bence v2 türk ritim sesli org seni idare eder para biriktir biraz daha pa serisi al bence ...

valla kardeşim bence v2 yi daha değiştirme biraz daha öğren onunla biraz bütçe daha yap korg pa serisi al bence v2 türk ritim sesli org seni idare eder para biriktir biraz daha pa serisi al bence ...

hocam görüşünüz için teşekkürler fakat düğün salonunda pa80 ile çalıyorum çaldıgım parçalar çok profesyonel çıkıyor a300le çalınca kulağa bi farklı geliyor o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum illa i30 şart değil fakat 1000 lira bütçem var profesyonel bi alet arıyorum :/

bence a300 tr v2 yabana atilcak alet degil , ben dinliyorum demolarini i30 baya eski bir alet belki option olarak 300 den fazladir ama bence a300nsana simdilik yeterli ilerde or700 denersin yamahadaki tat baska aletde inanki yok bence yerinden kimlidama

bence a300 tr v2 yabana atilcak alet degil , ben dinliyorum demolarini i30 baya eski bir alet belki option olarak 300 den fazladir ama bence a300nsana simdilik yeterli ilerde or700 denersin yamahadaki tat baska aletde inanki yok bence yerinden kimlidama

Uygun fiyata a1000 buldum model yükseltmek için onu alsam acaba ?

kendin bilirsin ama v2 ile devam et bence ...

tabiki a1000 ozellik acisindan a300 den de i30 danda iyi bence oda olabilir