Alet değişikliği (A300 to İ30

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Alet değişikliği (A300 to İ30

a1000 i iyi tanıyan ve i30 uda 2 yıl kullanmış biri olarak fikrimi söyliyim a1000 in tonları ilk başta hoş gelebilir ama bizaman sonra tat vermemeye başlıycaktır gördüğüm kadarıyla a1000in en büyük sorunu tonlarla ritmin örtüşmemesi sesler çok yapmacık i30 a gelince şu an pa800 kullanıyorum temiz bi i30 elime düşsün ikinci alet olarak düşünmeden alırım i 30 un sesteki canlılıgı temizliği hiç bi alette yok sample özelliği olmamasına rağmen bi kemensesim vardı halla unutmadım her tesisatta güzel kalite ses veriyo rithimler de fazla bi beklenti içine girmeksizin hertürlü götürür seni .

1000-1200tl aralığında bir bütçeye a1000tr öneririm.ama ikinci bir seçenek ise o paraya sıfır korg micro arranger almanız yönündedir...zira o paraya sıfır bir klavye olması,boyutunun ufak ve hafif olması(taşınabilirlik yönünden süper)a1000 deki gibi disket değil de sd kart ile kolaylık sağlaması ile teknolojik yenilikler taşıması ve birçok pa50,55,80 ritimlerini okuması yönünden daha avantajlı gözüküyor...

a1000 duz olanini degil tr modelini alirsaniz isinizi gorur

dostum a1000 ve i30 kullanmış biri olarak sana şunu söyleyim.düz a1000 lerin sesleri çok kötü ritmlerde de korg i30 la kıyaslarsak darbukalar biraz daha iyi ancak ritmler alaturka değil tokluk hissi vermiyor.i30 u zaten anlatmaya gerek yok zamanının baba aleti sesler iyi ritmler tok ancak tabiki günümüz cihazlarıyla ritm kitleri bir değil yani.ama i30 a özel set yaptırabilirsen seni her yerde idare eder.sen pa80 kullandım diyorsan Tam anlamıyla tatmin etmez ancak yine söylüyorum her işini yaparsın eğer özel set yaptırırsan.izmir`de olsaydın i30 a set yaptırabilirdin.Ya roman kardeşlerimizden yada göçmen arkadaşlardan.

izmirde oturuyorum zaten hocam :)

a1000 i iyi tanıyan ve i30 uda 2 yıl kullanmış biri olarak fikrimi söyliyim a1000 in tonları ilk başta hoş gelebilir ama bizaman sonra tat vermemeye başlıycaktır gördüğüm kadarıyla a1000in en büyük sorunu tonlarla ritmin örtüşmemesi sesler çok yapmacık i30 a gelince şu an pa800 kullanıyorum temiz bi i30 elime düşsün ikinci alet olarak düşünmeden alırım i 30 un sesteki canlılıgı temizliği hiç bi alette yok sample özelliği olmamasına rağmen bi kemensesim vardı halla unutmadım her tesisatta güzel kalite ses veriyo rithimler de fazla bi beklenti içine girmeksizin hertürlü götürür seni .

i30 daha yakın gelmeye başladı açıkçası

diğer üstadlardanda yorum bekliyorm :)
özel set yapılsa i30 ideal bi alet olur mu ?

kardeşim temiz i30 bulman lazım çok iyi incelemen lazım özel set ile seni idare eder sonuçta korg ...

kardeşim temiz i30 bulman lazım çok iyi incelemen lazım özel set ile seni idare eder sonuçta korg ...

Sağolun hocam temiz i30 bulabilirsem 900 lira civarı almayı düşünüyorm ama özel set yapımına ne kadar fiyat biçerler acaba ?

valla kardeşim birazda seti yazdıracağın kişinin insafına kalmış valla fiyat hakkında bilgim yok ...

valla kardeşim birazda seti yazdıracağın kişinin insafına kalmış valla fiyat hakkında bilgim yok ...

Volkan Solumaz olcak galiba bu kişi inşallah 300-400 gibi bi fiyat vermez

yok kardeşim o kadar da istemez pa800 ler için usb setler zaten 500 lira :)