hakan_erz Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 750 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 48 Konum erzurum Enst. yamaha or700v2pulus 28 Eyl 2011 #1 gökan güney sensiz yaşamak istemiyorum md midi programlarla yapılmıiş karaoke de ne olursa lütfen çok lazım
gökan güney sensiz yaşamak istemiyorum md midi programlarla yapılmıiş karaoke de ne olursa lütfen çok lazım
hakan_erz Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 750 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 48 Konum erzurum Enst. yamaha or700v2pulus 28 Eyl 2011 #2 Cevap: allah rızası için biri yardım etsin md istek çok acil admin arkadaşlar zafer bey bi bakın ne olur
Cevap: allah rızası için biri yardım etsin md istek çok acil admin arkadaşlar zafer bey bi bakın ne olur
hasso45 Süper Üye Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 738 Tepkime puanı 39 Puanları 28 Enst. yok 7 Eki 2011 #3 Cevap: allah rızası için biri yardım etsin md istek çok acil slm,, ben bu aksam ayarlamaya calisirim ...bittimi eklerim saygilar.....
Cevap: allah rızası için biri yardım etsin md istek çok acil slm,, ben bu aksam ayarlamaya calisirim ...bittimi eklerim saygilar.....
F ferit Paylaşımcı Üye Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 24 Ocak 2010 Mesajlar 1,447 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 55 Konum Karaman Enst. yamaha pss55,roland ve korg pa 800 9 Eki 2011 #4 Cevap: allah rızası için biri yardım etsin md istek çok acil baktım bende yok....biraz calış canlı cal kardeş orj.ni dinledim... zor değilmiş yani...
Cevap: allah rızası için biri yardım etsin md istek çok acil baktım bende yok....biraz calış canlı cal kardeş orj.ni dinledim... zor değilmiş yani...
polatoğlu Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 20 Nis 2010 Mesajlar 631 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Konum gaziantep, k.maraş Enst. GW8, bk 5 or. 9 Eki 2011 #5 Cevap: allah rızası için biri yardım etsin md istek çok acil ben de dinledim de komalı bir parça olsa yapmaya çalışırdım kardeş. tarzım değil komasız.
Cevap: allah rızası için biri yardım etsin md istek çok acil ben de dinledim de komalı bir parça olsa yapmaya çalışırdım kardeş. tarzım değil komasız.