• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

aman dikkat lütfen bilgilenelim

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
!!!!!!!!! AMAN DİKKAT !!!!!!!
Geçen Günlerde , Gebze bölgesinde işinden çıkıp, otobüsle evine gitmekt...e olan... genç bir bayanın telefonu çalmış. Genç bayan telefonunu açmış. Arka fonda telsiz sesleri duyuluyormuş. Telefona çıkan bir erkek , emniyetten aradığını sölemiş ''Bulunduğunuz yeri hemen bildirin. Size soracaklarımız var. Bulund......uğunuz yere gelip, sizi alacağız '' demiş. Genç bayan, bulunduğu otobüsün içinde çok tedirgin olmuş, panik yapmış. Telefondaki şahsa, ''Otobüsteyim, evime gidiyorum '' demiş. Kendisini polis olarak tanıtan şahıs, ''Hemen otobüsten in, bulunduğun yeri bize bildir. Gelip alacağız '' diye ısrar etmiş. Minibüste bulunan ve konuşmaya tanık olan yaşlı bir adam ,'' Kızım, sen araçtan inme. En yakın polis karakoluna git , durumunu anlat. Gerekirse gelip seni karakoldan alsınlar '' diye akıl vermiş..

Telefondaki uyarı üzerine araçtan inmeye hazırlanan genç bayan , bu tavsiyeye uymuş. Önce nişanlısını bulup aramış, sonra nişanlısı ile birlikte karakola gidip, durumunu anlatmış.Karakolda görevli polisler, genç bayanı arayanların ''Organ mafyası'' Üyesi olduklarını bu kişilerin Bulgaristan'dan geldiklerini, rastgele telefon numaraları çevirip, insanları ağlarına düşürmeye çalıştıklarını anlatmış. Cep telefonundan tanımadığınız insanlar sizi arayıp, yönlerdirmeye kalkışırsa, çok dikkatli olun .. LÜTFEN PAYLAŞIN ARKADAŞLARINIZ KARDEŞLERİNİZ BİLGİLENSİN

Cevap: aman dikkat lütfen bilgilenelim

İnsan aptal olduktan sonra..

Önce yasalardan, haktan hukuktan haberi olacak her vatandaşın.

Polis telefonla arayıp in demez bizzat cep telefonunun sinyalinden bulur aradığını :) :) :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

allah hepimizi korusun böyle insanlardan,bu güzel bilgi için çok teşekkür ederim...

Bilgilendirme için teşekkürler.

burası turkıye eeeee normaldir denecek kadar guzel bı haber saol kardesim.

Çok önemli bir konu ,teşekkürler...

Böylelerini kendi tuzaklarına düşürüp bir güzel benzettikten (!) sonra, organlarını kesip ağızlarına tıkacak delikanlılar lazım bu memlekete...
Ne oluyoruz ya? Her tarafımız dolandırıcı, hırsız, kundakçı, mafya dolmuş. Allah sonumumzu hayretsin...

İnsan aptal olduktan sonra..

Önce yasalardan, haktan hukuktan haberi olacak her vatandaşın.

Polis telefonla arayıp in demez bizzat cep telefonunun sinyalinden bulur aradığını :) :) :)

sayın melih kardeşim. Polis hiç bir zaman zor a kalmadıktan sonra olyın üstüne gitmez. Savcılık isterse ki o da çok uzun iş, zaten bu olaylar polis ve hukukun boşluğundan dolayı olmuyor mu, bu tip olaylara karşı memleketimiz çiftlik değil mi.

Benim cep telefonum çalındı hırsız belli olmasına rağman, beykoz riva jandarmasını aradım başından savdı " aranızdan biridir " ilgilenmedi sonra beykoz emniyetine şikayette bulundum ki bu arada hırsız telefonum ile her yeri arıyordu. Sonuçta 1 gün sonra bakşa hırsızlıktan dolayı emniyette ifadesi alınırken ben de tekrar şikayete bulundum. onun ifadesini aldı sucunu kabul etti . beni eve gönderdiler arkasından baskı altında diye ifadeyi değiştirmiş. Zor bir şekilde savcılığa intikal eden bu olay bu önümüzdeki martta savcılığa ifade vereceğiz. yani hırsız arsız tensiz belli olmasına rağmen arama ve mesaj kayıtları belirgin olmasına rağmen telefonum yok halen ifade sonuçta 9 ay geçti.
Türkiyede hukuk suçludan yana. emniyetin bir çoğu bu suç çetesi içinde. otopark çekici mafyası ne biliyim burda yazamam.
polis veya bir çok kuruluş böyle bir talepten cep telefonu sinyalinden suçluyu bulmaz.
bunu organ mafyacı adileri de bilir. onun için gübegündüz hemde polis arcının yanından çpçuk çalarlar.

çok açıklayıcı yazmışsınız hepsi çok doğru

geçen sene de beni aradı şerefsizler.göya telefonumdan bir albayın eşine küfür ediyormuşum.bir türlü anlatamadım.bi gün baktım hanımı fırçalamaya kalktılar telefonu kaptığım gibi boydan boya yedi ceddine rahmet okudum yüzlerine.sonradan öğrendiğime göre bir sürü kişiyi dolandırmışlar.allah hepsinin belasını verir inşaallah.gene aklıma geldi kendimi tutamadım.neyse çok dikkatli olun kardeşler.saygılar.....