ambalaj a2000 takaslı

Cevap: ambalaj a2000 takaslı

Bu nasıl iş anlamıyorum.
1 aydır 2-3 günde bir aradım Do-Re müzik firmasını. Do - Re müzikte henüz satışa sunulmayan cihaz sizin stoklarda nasıl mevcut ?

abi alet zaten türkiyede stoklardaydı ama satışa sunulmamıştı.

Bu nasıl iş anlamıyorum.
1 aydır 2-3 günde bir aradım Do-Re müzik firmasını. Do - Re müzikte henüz satışa sunulmayan cihaz sizin stoklarda nasıl mevcut ?

Anlaşılan ticari olarak hedef kitle ev kullanıcıları. Dolayısyla internet sitelerinden satış ön planda tutulmuş...

Bazı müzik firmalarında nasıl satışa sunuluyor Do-Re müzikten önce :) ben bunu anlamadım aslında Salim kardeşim...

abi Türkiye tüm dünya ülkelerinden farklı çünkü Türkiye'de bir set karmaşası var...

Bilindiği gibi yamaha, aleti oryantal olarak çıkarttı. Türkiye'de hangi adam bunu oryantal olarak kullanacaktı ki? Bir türk seti hazırlandı, eksik şeyler görüldü satışı ertelendi. Bu eksiklikler bi nebze de olsa giderildi ve satışa sunuldu.

Yani alet ilk etapta önyargısız satılaiblsin diye... Zaten zaman içinde de yeni setler gelecektir.

Anlıyorum Salim.
Teşekkürler aydınlattığın için...
Bir an önce sabırsızlıkla beklediğim ve sahip olmayı düşündüğüm bir model olduğu için heyecanlıyım sanırım :) Bu arada 10 yıldır parmaklarım piyano tuşlarına dokunmadığından olsa gerek bu :)

Anlıyorum Salim.
Teşekkürler aydınlattığın için...
Bir an önce sabırsızlıkla beklediğim ve sahip olmayı düşündüğüm bir model olduğu için heyecanlıyım sanırım :) Bu arada 10 yıldır parmaklarım piyano tuşlarına dokunmadığından olsa gerek bu :)

ama abi bu alette FSX ya da ağır tuşe arama :)

Akordion vari bi tuşesi var.

ama abi bu alette FSX ya da ağır tuşe arama :)

Akordion vari bi tuşesi var.

zaten bana da hafif tuşe lazımdı Salim :)
Ev ortamında kullanacağım zaten. Enstrümanist değilim ben bu arada :) Beste çalışmalarım için gerekli. Bir de GW-8 düşünüyorum 2. klavye olarak nasipse.

salim ben almıyom usta :)

plus um la mutluyum şimdilik.. :)