ambalaj a2000 takaslı

Cevap: ambalaj a2000 takaslı

benim için cihazda ilk aradığım sound tabi sound çok önemli buda tyros 2 3 4 serilerinde var eğer aynı sound var ise tyros yada trinity tuşları var ise ritimlerde güzel ise yeterli bu aleti kullanıp yorum yapmanızı bekliyorum bizim bura konya bizim bura korg çu dandik cihaz kullanırlar getirmezlerde özellikle keşanlı mustafa abi senden ve üstadlarımdan test edebilen varsa cevap yazsın dediğim özellikler var ise düşünebilirim

salim abi bu alete yapılacak setler kilitli mi olcak? yani biri set yaptıgı zaman kilitlenebiliecek mi? eger kilitli olursa bu alet iş yapar diye düşünüyorum.

samplenin kullanıcıya açık olmaması çok kötü.. bide doktor bence edi zurna user'da olsun yoksa çok olumsuz tepki gelir malum millet edi ve 2-4 hastası :)

aynen :) nakee türk milleti işte bizim

benim için cihazda ilk aradığım sound tabi sound çok önemli buda tyros 2 3 4 serilerinde var eğer aynı sound var ise tyros yada trinity tuşları var ise ritimlerde güzel ise yeterli bu aleti kullanıp yorum yapmanızı bekliyorum bizim bura konya bizim bura korg çu dandik cihaz kullanırlar getirmezlerde özellikle keşanlı mustafa abi senden ve üstadlarımdan test edebilen varsa cevap yazsın dediğim özellikler var ise düşünebilirim

Tyros tuşesi ve sesi olunca, millet ozaman niye gidip daha çok verip Tyros alsın ki...:confused:
Benim görüşüm şu: Bu kadar alıcısı olmasına rağmen, Yamahanın Türkiye değil de daha çok Arap ve Yunanlılara yönelik üretmesi bir eksiklik. Sonradan bazı müdahaleler yapılarak Türk müşteriye sunuluyor. O zaman keşke Can bey bu kadar eziyet çekmeseydi ve yapacağı değişiklikleri bunun üzerinde yapsaydı... Ben maddi durumdan dolayı Plus bile yaptıramadım daha ama V2 bile benim her zevkime hitap ediyor ve izlediğim demolardan da (pitch) dışında V2' den üstün bir tarafını göremedim. Yinede beğeni ve zevk meselesi. Parası olan için alınabilecek bir org. Ayrıca Özellikle pitchbendinden dolayı Yamaha düşünmeyenler için yeni bir alternatif. Alıp kullananlara hayırlı olsun.

Guzel cıhaz hele sukur sag sol pıcbend yapmıs yamaha sırf pıcbendı yukarı assagı dıye yamaha almayanlar var bu org satıs patlaması yapıcak bence

salim abi bu alete yapılacak setler kilitli mi olcak? yani biri set yaptıgı zaman kilitlenebiliecek mi? eger kilitli olursa bu alet iş yapar diye düşünüyorum.

salim abi cevap vermedin. bu alete set çalışmanız olcak mı?

Her türlü hakları verilmek kaydıyla yapmalarını bekliyorum ileriki günlerde.

Alet hak ediyorsa geliştirilmeyi; geliştirenler de hak ediyorlardır bazı şeyleri...