Ali bey yüzde yüz haklısınız.köprü yapımında bir işçi öldüğü için japon mühendislerin goi yapmıştı benim de sorumluluğum var diye.ben 51 yaşındayım daha bir siyasetçi yada önemli brokratın sorumluluk nedeni ile istifa ettiğini görmedim.benim esas isyanım yıllardır ülkemizde her türlü hırsızlığın ,yolsuzluğun, talanın,ölümlerin katliamların ,peşkeş çekmelerin sorumlusu ve gerçek failinin ustaca görmezden gelinmesi hedef saptırılması. Şu son dönemde olanlara bir bakınız binlerce terörisin ülkeye sızması hücrelerde eyleme hazırlanması,suruç taki ankaradaki katliamlar ergenekon yalanı ile Türk ordusunun parçalanması,suriyeden ne idüğü belirsiz milyonların ülkemize sokulması,suriyede türkmenleri,arapları ezidileri kesen tecavüz eden ruh hastalarının desteklenmesi,ülkenin stratejik değerlerinin peşkeş çekilmesi ve burada sayamayacağım binlerce kepazeliğin sorumluluğunu başkalarına yüklemeye çalışmak beni çıldırtan ise aynı ülkede büyüdüğümüz kardeşlerimin vatandaşlarımın da bu yalanı görmeyip görmek istemeyip biat etmesi ve yandaş yalaka medyanın ağzıyla konuşması.Ben bunları siyasi bir taraf olarak söylemiyorum ben ülkesini çok seven ve çocukları için mutlu huzurlu bir gelecek hayal eden bir yurttaşım ve olayları çeşitli kaynaklardan irdeleyerek takip ediyorum acunun yarışmaları ,aşağılık dizi furyaları,siyasilerin yalan dolu beyanları beni uyutamıyor...istiyorum ki halk aydınlansın ölüm uykusundan uyansın,benim siyasetçim ne yapsa doğru yapar beyinsizliğinden vazgeçsin