• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ankarada patlama- teröra lanet olsun!

Cevap: Ankarada patlama- teröra lanet olsun!

Teröre Lanet olsun. Ülkemi bu hale getirenlere lanet olsun diyorum lanet yasağı gelmeden...

1 gün önceden değil günler önceden uyarıldık çalıştığım güvenlik şirketinde 25 gün önce eğitim aldık ve resimler isim listeleri asıldı okul hastanelere dağıtıldı gerçeği konuşmak gerekirse önlemler yetersiz

Evet mit uyuyordu. Mit napsın ki bazen. Saçmalamayın. Olayı yapan karının cumhuriyet gazetesi garajından aldığı kesinlesti aracı. Ayrıca basın kartısa onlardan. Can dündarın muhabirliğinide yapmış bu şerefsiz. İzmir Atatürkçü derneğinden hesabına bol paralar yattığıda kesin bilgi. O yüzden egri oturup doğru düşünmek gerek. Milletçe devletimize güvenip failleri ve bu olaylarda kimlerin parmağı varsa en ağır cezaları almalı. Milletin aklıyla dalga geçen bir oyunla karşı karşıyayız.ALLAH hepsini kahru perişan eylesin. Şehit olanlara ALLAH c.c rahmet eylesin. Ailelerin ve vatanımızın başı sağ olsun

Araçlar belli şahıslar belli günler önceden biliniyordu Ergenekon davasında komtan ların polislerin evinde yüklü yüklü bombalar silahlar eliyle koymuş gibi buldular bu şerefsiz ler nasıl olupta yakalan mıyor biz 10 küsür yıldır devletimiz e güveniyoruz daha kaç can gidicek

Evet mit uyuyordu. Mit napsın ki bazen. Saçmalamayın. Olayı yapan karının cumhuriyet gazetesi garajından aldığı kesinlesti aracı. Ayrıca basın kartısa onlardan. Can dündarın muhabirliğinide yapmış bu şerefsiz. İzmir Atatürkçü derneğinden hesabına bol paralar yattığıda kesin bilgi. O yüzden egri oturup doğru düşünmek gerek. Milletçe devletimize güvenip failleri ve bu olaylarda kimlerin parmağı varsa en ağır cezaları almalı. Milletin aklıyla dalga geçen bir oyunla karşı karşıyayız.ALLAH hepsini kahru perişan eylesin. Şehit olanlara ALLAH c.c rahmet eylesin. Ailelerin ve vatanımızın başı sağ olsun

Atatürk e cumhuriyetin değerlerine sahip çıkman gerekirken ülkemizde ve dışarıda çevrilen dümenleri öğrenmen gerekirken saçma sapan cümlelerle burada trollük yapıyorsun.

Atatürk e cumhuriyetin değerlerine sahip çıkman gerekirken ülkemizde ve dışarıda çevrilen dümenleri öğrenmen gerekirken saçma sapan cümlelerle burada trollük yapıyorsun.

Hocam söylemek istediklerim i kimse anlamiyor dış güçler vs hiçbiri halkımızı ilgilendirmez ülkeyi kim ýönetiyorsa sorumluluk onundur surekli birilerini suçlamak yerine suçlu olduklarıni kabul etseler ben yonetmiyorumya

Hocam söylemek istediklerim i kimse anlamiyor dış güçler vs hiçbiri halkımızı ilgilendirmez ülkeyi kim ýönetiyorsa sorumluluk onundur surekli birilerini suçlamak yerine suçlu olduklarıni kabul etseler ben yonetmiyorumya

Ali bey yüzde yüz haklısınız.köprü yapımında bir işçi öldüğü için japon mühendis harakiri yapmıştı benim de sorumluluğum var diye.ben 51 yaşındayım daha bir siyasetçi yada önemli brokratın sorumluluk nedeni ile istifa ettiğini görmedim.benim esas isyanım yıllardır ülkemizde her türlü hırsızlığın ,yolsuzluğun, talanın,ölümlerin katliamların ,peşkeş çekmelerin sorumlusu ve gerçek failinin ustaca görmezden gelinmesi hedef saptırılması. Şu son dönemde olanlara bir bakınız binlerce terörisin ülkeye sızması hücrelerde eyleme hazırlanması,suruç taki ankaradaki katliamlar ergenekon yalanı ile Türk ordusunun parçalanması,suriyeden ne idüğü belirsiz milyonların ülkemize sokulması,suriyede türkmenleri,arapları ezidileri kesen tecavüz eden ruh hastalarının desteklenmesi,ülkenin stratejik değerlerinin peşkeş çekilmesi ve burada sayamayacağım binlerce kepazeliğin sorumluluğunu başkalarına yüklemeye çalışmak beni çıldırtan ise aynı ülkede büyüdüğümüz kardeşlerimin vatandaşlarımın da bu yalanı görmeyip görmek istemeyip biat etmesi ve yandaş yalaka medyanın ağzıyla konuşması.Ben bunları siyasi bir taraf olarak söylemiyorum ben ülkesini çok seven ve çocukları için mutlu huzurlu bir gelecek hayal eden bir yurttaşım ve olayları çeşitli kaynaklardan irdeleyerek takip ediyorum acunun yarışmaları ,aşağılık dizi furyaları,siyasilerin yalan dolu beyanları beni uyutamıyor...istiyorum ki halk aydınlansın ölüm uykusundan uyansın,benim siyasetçim ne yapsa doğru yapar beyinsizliğinden vazgeçsin

Ali bey yüzde yüz haklısınız.köprü yapımında bir işçi öldüğü için japon mühendislerin goi yapmıştı benim de sorumluluğum var diye.ben 51 yaşındayım daha bir siyasetçi yada önemli brokratın sorumluluk nedeni ile istifa ettiğini görmedim.benim esas isyanım yıllardır ülkemizde her türlü hırsızlığın ,yolsuzluğun, talanın,ölümlerin katliamların ,peşkeş çekmelerin sorumlusu ve gerçek failinin ustaca görmezden gelinmesi hedef saptırılması. Şu son dönemde olanlara bir bakınız binlerce terörisin ülkeye sızması hücrelerde eyleme hazırlanması,suruç taki ankaradaki katliamlar ergenekon yalanı ile Türk ordusunun parçalanması,suriyeden ne idüğü belirsiz milyonların ülkemize sokulması,suriyede türkmenleri,arapları ezidileri kesen tecavüz eden ruh hastalarının desteklenmesi,ülkenin stratejik değerlerinin peşkeş çekilmesi ve burada sayamayacağım binlerce kepazeliğin sorumluluğunu başkalarına yüklemeye çalışmak beni çıldırtan ise aynı ülkede büyüdüğümüz kardeşlerimin vatandaşlarımın da bu yalanı görmeyip görmek istemeyip biat etmesi ve yandaş yalaka medyanın ağzıyla konuşması.Ben bunları siyasi bir taraf olarak söylemiyorum ben ülkesini çok seven ve çocukları için mutlu huzurlu bir gelecek hayal eden bir yurttaşım ve olayları çeşitli kaynaklardan irdeleyerek takip ediyorum acunun yarışmaları ,aşağılık dizi furyaları,siyasilerin yalan dolu beyanları beni uyutamıyor...istiyorum ki halk aydınlansın ölüm uykusundan uyansın,benim siyasetçim ne yapsa doğru yapar beyinsizliğinden vazgeçsin

Üstad yalanım yok bu seçimlerde bende oy verdim çünkü muhalefet bulamadım bazı siyaset liderlerinin kendilerine göre ideoloji leri ve hedefleri var kendilerince diyolarki gerekirse şehit vericez kayıp vericez bu olaylara benzer olaylar bir dizide canlanfirmışlardi kapattılar hayatımda izlediğim ilk ve son dizi idi reaksiyon du adi

ben ve benim gibi düşünen insanlar olduğu sürece ülkede her ne olursa olsun birgün halk gereken hesabı gereken yerlere soracaktır her zaman sormuşuzdur bu türk halkının kanında var.bu hesap yöneticide olur terör örgütleride ama unutmayalım bizim sabrımız taşarsa dünyaya ferman okuruz zaten bu terör belasını destekleyenler bundan korkuyorlar.. türk olup sineye çekebilmemiz imanımızdanda kaynaklı ama bu sine yavaş yavaş dolmaya başladı. evet teröre ve destekcilerine lanetler olsun ilk önce ALLAH TAN bulsunlar sonra gerekirse milletce bizde devreye gireriz artık.biz vatan için atalarımızı eşimizi dostumuzu kardeşlerimizi şehit veriyoruz ama bunlar boşa olmayacak herşey daha güzel olacak bundan eminim.ALLAH vatanımızın milletimizin bağrağımızın imanımızın ve şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yar ve yardımcısı olsun.

yine masum insanlar öldü devletin tedbiri yayın yasağı getirmek Amerika vatandaşlarını birgün önce uyardı patlama olucak diye mit ne yapıyodu o sırada uyuyormuydu ben yaz aylarında dinamit patlatma işi yapıyorum patlama görüntünü izledim biraz önce o şiddette ki bir patlamada sırf otobüste en az 50 kişi ölmüştür 100 metre alanda canlı bırakmaz yalan 27 kişiymiş gemi değil gemicik

bravo... tamda terörün isteyeceği cümleler kurup ekmeklerine yağ sürüyorsunuz...Devlet, hükümet hiç birşey bilmiyor.Sayıyı bile hesaplayamıyor.Fakat siz biliyorsunuz.devlet 18 eylemi engelleyebilmiş,siz olsanız 19.cuyuda engelleyebilecekmişssiniz. Yapmayın yaa...sırf hükümeti karalayabilmek için böylesine üzücü bir olayı bile siyasi rant aracı yapmak nedir? Birlik beraberlik içinde olmamız gereken günler bunlar.Terörün istediği ise böyle her kesimin birbirinden ayrışarak birbirlerini suçlamaları.Biraz aklı selim düşünün ve fikirlerinizi öyle beyan edin....LÜTFEN...