ankarada... yeni demo yeni kayıt :)

furalabi

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
kayıt sistemimi biraz geliştirmeye çalıştım umarım beğenirsiniz...haluk levent ankara.. şimdiden teşekkürlerimi sunarım..

http://soundcloud.com/furalabi/ankara-vural

sorun upload sitesindeymiş özür dilerim. yeni link ekledim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ankarada... yeni demo yeni kayıt :)

Gayet güzel ve başarılı bir kayıt ben beğendim değerli kardeşi,m yüreğine sağlık...

Not olarak vokal sesi az daha yüksek olabilirdi benim fikrim bu...

acaba kayıtamı problem var yoksa benim pc demi,titremeler oluyor kayıtta

beğenmene sevindim hocam... daha önce kayıtlarımı bağlantısız yapıordum çok daha kötü oluyordu.. bu akşam laptopa bağladım klavyeyi.. vokalde klavye üzerinden geldiği için dengelemem zor oldu birkaç demo daha yaparsam düzelecektir.. teşekkürler güzel yorumunuz için..

Yok yaşarım o sitedeki altta oyunlar var o devereye giriyor ben indirip dinledim bu yüzden...

kayıt bende çok kötü çıkmış.hiç dinleyemedim doğru dürüst.bendemi bir hata var yoksa öylemi pek anlayamadım.dinleyen arkadaşlar yazarsa belli olur.ellerine sağlık furalabi.

acaba kayıtamı problem var yoksa benim pc demi,titremeler oluyor kayıtta

titreme olmaması lazım abi.. yaptığım en güzel kayıtlardan biri oldu bundan sonrakilerde en az bunun gibi olur inşallah.. belki pc den yada siteden bir hata vermiş olabilir..

kayıt bende çok kötü çıkmış.hiç dinleyemedim doğru dürüst.bendemi bir hata var yoksa öylemi pek anlayamadım.dinleyen arkadaşlar yazarsa belli olur.ellerine sağlık furalabi.

hayret ettim gerçekten :) aslında çok temiz bir kayıt oldu ama sanırım yüklediğim sitede sorun var başka bir siteye yükleyip tekrar link atarım.. teşekkürler yorum için...

indirip dinledim sorun yokk..sanırım sorun yüklediğin sitede..çok güzelll,bayıldımm valla..sesinde harikaa

Sitede sorun var dinlemeye girdiğimiz zaman altta oyun reklamları devereye girdiği için o şekil oluyor bu sitede indirip dinlemel sağlıklı burda sevgi ile kalın...