ankarada... yeni demo yeni kayıt :)

Cevap: ankarada... yeni demo yeni kayıt :)

evet indirdim.çok güzel harika olmuş.sesin ne kadar güzelmiş bayıldım.yüreğine sağlık furalabi.

indirip dinledim sorun yokk..sanırım sorun yüklediğin sitede..çok güzelll,bayıldımm valla..sesinde harikaa

teşekkürederim abim o senin güzelliğin... daha 5 yada 6 tane var bugün yaptım hepsini sırayla yayınlıcam :)

teşekkürederim abim o senin güzelliğin... daha 5 yada 6 tane var bugün yaptım hepsini sırayla yayınlıcam :)

yayınlamanı isterim,çok severim ben bu tarzı ve zevklen dinlerimm

Evet indirip dinlemek lazım, sorun olmuyor o zaman...
Hocam kayıt çok temiz değil yalnız fakat güzel bir çalışma olmuş,elinize sağlık...

Ch.

evet indirdim.çok güzel harika olmuş.sesin ne kadar güzelmiş bayıldım.yüreğine sağlık furalabi.

çok teşekkürederim beğenmenize sevindim :) 5/6 tane daha var sırayla hepsini yayınlıcam ilerki günlerde :)

Evet indirip dinlemek lazım, sorun olmuyor o zaman...
Hocam kayıt çok temiz değil yalnız fakat güzel bir çalışma olmuş,elinize sağlık...

Ch.

önceki kayıtlarıma göre en güzeli oldu yinede :) teşekkürederim yorum için...

Kayıt tekniği olarak beğenmedim.Bu da teknik bilgiyi artırmak ve tecrübeyle rahatlıkla aşılacak bir konu...Ama iş müziğe gelince çok beğendim..Seçtiğiniz parça Haluk Levent'in beğendiğim belkide tek parçası...Emeklerinize sağlık...

teşekkürler hocam sesiniz çok güzel,ellerinize ağzınıza sağlık,
bu arada demoyu indirmeden dinleyemezsiniz,sesler çorba gibi oluyo :)

Kayıt tekniği olarak beğenmedim.Bu da teknik bilgiyi artırmak ve tecrübeyle rahatlıkla aşılacak bir konu...Ama iş müziğe gelince çok beğendim..Seçtiğiniz parça Haluk Levent'in beğendiğim belkide tek parçası...Emeklerinize sağlık...

kayıt tekniği konusu aslında elimden gelebilecek bir konu fakat işin maddi boyutu biraz geriyor beni.. bende elde olanla yapabildiğim kadar beğeninize sunuyorum.. hatalar eksikler var mutlaka hepsi için affola diyorum:) teşekkürler güzel yorumunuz için..

teşekkürler hocam sesiniz çok güzel,ellerinize ağzınıza sağlık,
bu arada demoyu indirmeden dinleyemezsiniz,sesler çorba gibi oluyo :)

ben teşekürederim beğenmenize sevindim... elde olan imkanlarla bukadar oluyor.. devamı hazır.. yayınlıcam yarın bir tane daha..

Moderatör tarafında düzenlendi: