• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Anonimo Veneziano

Cevap: Anonimo Veneziano

herhalde kimsenin hoşuna gitmedi.
değerli dostum Güneş beğenilsin diye ışığını ve ısısını kocaman sisteme yaymaz.Hatta Güneş in kendisi için yapılan yorumlar bile umurunda değildir.O görevini yapmak zorundadır...Çünkü o üretirken ve paylaşırken mutludur...:)
hafif müzik diye adlandırdığımız slow müzik türünün dinleyicisi günümüzde ne yazık ki azalmaktadır...Yeni nesil tempolu,ritmik,enerjik ve yüksek volümlü müzik türlerini daha çok tercih etmektedir...
Çünkü artık düşünmeden ve duygulanmadan yaşamak,hele hele üretimleri kısa sürede tüketip kağıt mendil gibi çöpe atmak kapitalist sistemlerin insanlarımıza dayattığı yaşam modeli haline gelmiştir...
artık engin düşünceler,engin duygular yok...bunlar olmayınca engin sanat da izleyicisi ve dinleyicisi de olmuyor...
ama biz azınlıkta da olsak varız...çalışmanızı sitemizde yayınlar yayınlamaz dinlemiş ve ilk dakika içinde size teşekkür etmiştim...
şu konuda haklısınız,ben arkadaşlarım"kimse"değiliz...;)
üretimlerinizin devamını ve paylaşımını diliyorum...
sevgi,saygı,selamlar hepinize...

değerli dostum Güneş beğenilsin diye ışığını ve ısısını kocaman sisteme yaymaz.Hatta Güneş in kendisi için yapılan yorumlar bile umurunda değildir.O görevini yapmak zorundadır...Çünkü o üretirken ve paylaşırken mutludur...:)
hafif müzik diye adlandırdığımız slow müzik türünün dinleyicisi günümüzde ne yazık ki azalmaktadır...Yeni nesil tempolu,ritmik,enerjik ve yüksek volümlü müzik türlerini daha çok tercih etmektedir...
Çünkü artık düşünmeden ve duygulanmadan yaşamak,hele hele üretimleri kısa sürede tüketip kağıt mendil gibi çöpe atmak kapitalist sistemlerin insanlarımıza dayattığı yaşam modeli haline gelmiştir...
artık engin düşünceler,engin duygular yok...bunlar olmayınca engin sanat da izleyicisi ve dinleyicisi de olmuyor...
ama biz azınlıkta da olsak varız...çalışmanızı sitemizde yayınlar yayınlamaz dinlemiş ve ilk dakika içinde size teşekkür etmiştim...
şu konuda haklısınız,ben arkadaşlarım"kimse"değiliz...;)
üretimlerinizin devamını ve paylaşımını diliyorum...
sevgi,saygı,selamlar hepinize...

evet size sonuna kadar katılıyorum.

gecenin bu vakti sessizlik ve yorumladığınız melodi insanı alıp götürüyor o kadar lezzetliki ancak profesyonel parmaklar ve duygu dolu beyinler üretebilir ,ellerinize yüreğinize sağlık teşekkürler

işteki bir suru gurultu patırtıdan sonra harıka geldı elıne yuregıne saglık can abı tek kelıme ıle harıka alkışlar can abiye gelsın :)))

eline sağlık Can abi.bu parçayı ilk defa dinledim.gerçekten mükemmel bir çalışma ve ustaca bir yorum.repertuarıma bir parça daha eklenmiş oldu.teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yamaha Tyros4 çalışması olduğunu belirtmemiştim.

bu tür müziklerden nefret ederdim ama nedense bu hoşuma gitti, ellerinize sağlık hocam. çok güzel olmuş 4. dinleyişim şu anda :)

Bu tür zaten artık yapılmıyor kardeşim.El birliği ile katledildi.
Ben sadece hatırlatmalar yapıyorum.Belki bizim nesilden sonra unutulur gider ve sorun kalmaz. :)

Yeşilçam aşk filmlerinde arka fonda sürekli çalan bir melodi olarak hatırlıyorum. Çok güzel icra etmişsiniz Can hocam. Çok güzel eserler melodiler seçiyorsunuz. Hepsi birbirinden özel ve kaliteli. Bu güzel müzik ziyafeti için çok teşekkür ederiz.

ellerine sağlık üstadım.bu müzikleri artık yalnızca eski filmlerde duyabiliyoruz.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri