• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Anonimo Veneziano

Cevap: Anonimo Veneziano

Hemen hemen bütün eski Türk Filimlerinde şu Orkestraların Eserleri kullanılmıştı:

1.) Paul Mauriat
2.) Raymond Lefevré
3.) Franck Pourcel
4.) Fausto Papetti
5.) Werner Müller
...................
Bu Orkestraların Şefleri hiç biri artık hayatta değil.
En çok taktir ettiğim Paul Mauriat

Yahu ben bunu nasıl görmemişim...
Allah cezamı verecek böyle bir müzik ziyafetine 3 gün sonra yorum yaptığım için...:D
Harika bir yorum, eline sağlık Can Abi...

Ch.

Allah Affedicidir. :)

Can hocam elinize saglik 10 numara bir calisma olmus...

Paul Mauriat benim için de müzik anlayışımın büyük kısmını ifade eder.

Bu tür müzikleri dinleyen/icra edenlerin sayısının azalması gelecekte nasıl müzik yapılacağının işaretlerini veriyor.Ve bu bana göre bir korku filmi gibi..Açıkca söylüyorum öyle bir zamanda doğmuşumki ısmarlama yapsam denk gelmezdi,ne kadar şanslıyım.

Beethoven,Mozart,Aşık Veysel,Cemal Reşit Rey,Pink Floyd,Rock Müzik,Moğollar,Cem Karaca,Barış Manço,Orhan Gencebay (hepsini yazmam mümkün değil)...Bunların hepsini dinleyebilen bir kültür ortamında olmak ne büyük şans.20 sene sonra bu isimlerin sadece "müzik" yaptığını bilecek yeni nesil.Felsefelerini ise asla bilemeyecekler.

Ne varsa eskilerde var kaç tane yeni eseri klavye ile çalabiliyoruz çalamayız çünkü eser değiller alta veriyorlar dım tısı üstüne lead ler padler ufak bir yerine oriental bir darbuka loop o da 8 mesur alsana pop denilen bir eser 6 ay sonra hatırlayabilene aşk olsun ahhh ahhhh o seksenli yıllar......ellerine sağlık can hocam....

Çok güzeldi..Teşekkürler...

CAN BAŞAR ın Anonimo Veneziano adlı çalışmasını dinlerken sağ alt da diğer çalışmaları dikkatimi çekti...özellikle Ennio Morricone nin bestesi Ecstasy of Gold u çok iyi çalışmış...ya da şöyle mi diyeyim?;bire bir kopyası...
Bu çalışmalar arkadaşımızın müzik birikiminin ve doygunluğunun hayli yüksek olduğunu gösteriyor...
hassas coşkulu bir ruha sahip...fakat çalışmaları sistematik...makineden çıkmış gibi..bana fazladan disiplinli gibi geldi...bu müzik kişiliğini en iyi de kendi bestesinde yansıtmış...
ben arkadaşımızı fazla tanımıyorum...çalışmalarını değerlendirdiğimde müzikte bir kariyer sahibi olduğundan eminim...
daha iyi çalışmalar yapacağını biliyorum..üst bilincinden taviz verip,aşırı disiplini bir yana bırakıp,ruhunu ve duygularını özgürleştirip,daha coşkulu ve içten melodiler bulduğunda belki farklı bir CAN BAŞAR göreceğiz...
bu eleştirileri ve değerlendirmeleri haddim olmayarak yaptığım için CAN BAŞAR dan özür diliyorum..
sevgi,saygı selamlar hepinize...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri