hayalperest
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- -
Merhaba değerli arkadaşlar. Benim nihayet yeni orgum elime ulaştı. Çok memnunum şuanda. Ancak, kargo görevlisi ürünümü teslim ettiğinde, yanında inceledim vede bir hasar durumu gözetmedim vede imzayı attım sonra kendileri gittiler neyse... Aslında sıfır kapalı kutulu olarak aldığım için kendilerinin teslimat esnasında içini açtırmadım yanlarında. Sadece ürünün kendi gözlerinin önünde ezik, vuruk, zedelenme varmı diye kutunun dış yüzeylerini inceledim allaha çok şükür istediğim gibi elime sağlam bir şekilde ulaştı. Evime girdim ilk kez ağız tadıyla kendim açtım orgu. Ancak, içinden sadece USB uzatma kablosu vede USB flash disk çıkmadı. Onun haricinde'ki herşey eksiksizdi. Ancak, benim aldığım org Roland GW-8 E standart modeliydi. Bende bu saymış olduğum 2 şey kutusundan çıkmadı diye, siz değerli Roland kullanıcılarına sorayım istedim. Sizcede bu durum aynımı yoksa benim şansımamı denk geldi? Eğer verilmedi ise bende aldığım firmadanmı kısmi talepte bulunayım yoksa gidipte, Teknosa v.s... gibi mağazalardanmı satın alayım? Benim bu söylediğim aksesuarlara çok ihtiyacım var. Gerçi ben bunların sıfır kutusunda çıkacağını düşünmüştüm. Beni bu konularda aydınlatmanızı çok rica ediyorum... Saygılar...