- Web sitesi
- www.tarikister.tr.gg
- Enst.
- Klavye,Kanun,Ritim Bağlama,Gitar
Herkezin aranje yaparken uyguladığı farklı yöntemler vardır.Bu bölümde herkez aranje yaparken hangi yolları izlediğini,aranje yaparken herhangi bi tabu su olup olmadığını(ışık söndürmek,Loş ışık vs.)yazsın istedim.
Aranje,mix,mastering,recording hakkındada bilgi verebilecek arkadaşlar paylaşım yaparlarsa çok faydası olur diye düşünüyorum.Çok merak edilen bir konu çünkü.
Katılımlarınızı beklerim.
Ben Başlıyım;
Öncelikle kullandığım programlar;
Cubase 5,Fl Studio 9,Adobe Audition 2
Çoğu kişi ilk önce davul ve bas gitar dan başlar.Ben ise davuldan sonra ritim enstrumanını ekleyince(gitari,piano.vs) devamını daha iyi getiriyorm.Ne tür parça yaparsam yapayım,darbuka ritimleri eklemeden de edemiyorum.Yaptığım her altyapıdada kanun çalmayınca içim rahat etmiyor
.Kanundaki o doğal derinlik çoğu altyapıyada cuk diye oturuyor.Nede olsa doğunun piyanosu..Ve hafif loş ortam hem şarkı söylerken,hemde aranje yaparken bana ilham veriyor.
Aranje,mix,mastering,recording hakkındada bilgi verebilecek arkadaşlar paylaşım yaparlarsa çok faydası olur diye düşünüyorum.Çok merak edilen bir konu çünkü.
Katılımlarınızı beklerim.
Ben Başlıyım;
Öncelikle kullandığım programlar;
Cubase 5,Fl Studio 9,Adobe Audition 2
Çoğu kişi ilk önce davul ve bas gitar dan başlar.Ben ise davuldan sonra ritim enstrumanını ekleyince(gitari,piano.vs) devamını daha iyi getiriyorm.Ne tür parça yaparsam yapayım,darbuka ritimleri eklemeden de edemiyorum.Yaptığım her altyapıdada kanun çalmayınca içim rahat etmiyor
Moderatör tarafında düzenlendi: