• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Aranjuez mon Amour (Rodrigo'nun Gitar Konçertosu)

Cevap: Aranjuez mon Amour (Rodrigo'nun Gitar Konçertosu)

Ellerine yüreğine sağlık hocam...

Valla ritm olmasa ve bazı yerlerlerdeki küçük nüans farklılıkları olmasa, aynı zamanda da sizin imzanız olmasa, kesinlikle bir orkestra çalmış diyebilirdim. Bahadırın söylediklerine aynen katılıyorum. Gitar sesleri Yamahada harika ama siz de bu işin erbabısınız. Yıllarca klasik gitar çalıştım ama org da bu kadar güzel kesinlikle veremiyorum. Son derece güzel bir çalışma ve emek. Elinize ve yüreğinize sağlık. Sevgiyle kalın.

Valla ritm olmasa ve bazı yerlerlerdeki küçük nüans farklılıkları olmasa, aynı zamanda da sizin imzanız olmasa, kesinlikle bir orkestra çalmış diyebilirdim. Bahadırın söylediklerine aynen katılıyorum. Gitar sesleri Yamahada harika ama siz de bu işin erbabısınız. Yıllarca klasik gitar çalıştım ama org da bu kadar güzel kesinlikle veremiyorum. Son derece güzel bir çalışma ve emek. Elinize ve yüreğinize sağlık. Sevgiyle kalın.

Sayın Ruhi,

Bu parçaya yeterince vakit ayıramadım.
Aslında ileride vakit bulabilirsem bu parçaların başarılı orkestra yorumlarının partisyonlarını yazıp paylaşmayı düşünüyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sayın Ruhi,

Bu parçaya yeterince vakit ayıramadım.
Aslında ileride vakit bulabilirsem bu parçaların başarılı orkestra yorumlarının partisyonlarını yazıp paylaşmayı düşünüyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sevgili üstad, bu son derece muhteşem bir şey olur. Umarım en kısa sürede dinleme şansımız olur. Ayrıca Albenz' in 'Asturya' sı üzerine de bir çalışma yapsanız hiç fena olmaz diye düşünmeden edemiyorum. Tekrar teşekkürler. Saygılarımla.

Bu gitar sesi gerçek değil mi? Orgdan mı çıkıyor? Bravo yani. Elinize sağlık.

can başar diğer demolarında olduğu gibi çok başarılı bir çalışma daha yaptı...bu çalışması bana daha şirin geldi...küçük insansı kontralar,bazı bölümlerde küçük ama farklı sesler, konser verirken terleyen genç bir gitarist gibi...çok sıcak bir çalışma olmuş...
eser zor...çok seslilik başarılı bir şekilde aranje edilmiş...BRAWO can başar...