Cevap: Arkadaşlar kendi derleyip toparladığım pa600 seti paylaşıyorum
beğensekde beğenmesekte ortada bir emek var ve kimi müzisyenler gibi bende olsun başka kimsede olmasın zihniyeti taşımayan ender müzisyenlerdensin önemli olanda bu değilmi zaten,geçenlerde arkadaşın biri org satıyor takaslı diye ,istediği fiyat dudak uçuklatıyor bende yorum yazdım yoruma cevap, abi sadece üzerindeki set piyasada bulunmayan set değeri 600 lira diye,sadece gülüp geçtim usb olmayan set nasıl olurda 600 tl olur ve biraz uyanan bu işlerden biraz anlayanmüzisyen kardeşlerimizde hemen sağdan soldan kopyala yapıştır yapıp seti ben yaptım ve paralı set dir diye setlerini satıyorlar hatta bir örneğide bizim burda var,yani diyeceğim o ki herşeyin menfaat olduğu şu dönemde hiç bir karşılık vermeden paylaşımcı olmak zaten insanın kalitesini gösteriyor ve böyle değerli insanlar günümüzde malesef çok azaldı kaldı ki müzisyen denilen insan ,nazik saygılı,ince ruhlu,terbiyeli örnek insan demektir, biz abilerimizden böyle gördük 24 yıldan beridir böyle olmaya çalışıyorum umarım başarılı olabiliyorumdur,sevgiler saygılar usta hakkını helal et.