• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Arkadaşlar Kendim düzenleyerek yaptığım seti usb ye çekmemeleri için kilitleme sistem

Cevap: Arkadaşlar Kendim düzenleyerek yaptığım seti usb ye çekmemeleri için kilitleme

adama sert çıkışan arkadaşlar var yanlız herkes uğraşıp düzenlediği seti başkasıyla paylaşmak istemeyebilir en doğal hakkı. set paylaşanlara yürekten teşekkür ederim ama setini paylaşmak istemiyor diye de bi insana bu şekilde çıkışılmaz...

Cevap: Arkadaşlar Kendim düzenleyerek yaptığım seti usb ye çekmemeleri için kilitleme

Kardeşim sette tabiki benimde emeğim var ama profesyonel bu işle uğraşan yaşar abim kit leri ve perkisyon alt yapıları kendi yapıyor.(Ticaretini yapmıyor tabi) adam senede bir tek ramazan ayı çalışmıyor 1 ay diğer bütün günler çalışıyor(her gün).adam 2 ayını verdi uğraştı bana kimseye vermemek şartıyla yemin ettirdi.o şekilde verdi.bu yüzden paylaşmıyorum yoksa benim paylaştıklarımı takip edip görün hiç bir şeyi esirgemeyip paylaşıyorum.Herkes kendini düşünüyor sonra paylaştığımı görse adama nasıl hesap veririm.

Hem doğru düzgün set isteyen varsa bu işin ticaretini yapan profesyonel abilerimiz var onlardan temin edebilirler hemde destek olmak lazım onlara böyle aç gibi set beklemeyin....

Diyojen kardeşim bir tek halden sen anlıyorsun seti verme ihtimalim olsaydı ilk sana verirdim kardeşim benim...konuyla ilgili hiç doğru düzgün yardımcı olan kimse yok zaten....işleri güçleri makara...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri