• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Arkadaşlar pa 500 tr mi yoksa başka bir cihaz mı

kesici.suleyman

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Öncelikle klavyede çok iyi değilim düğünlere eski roland orgumla gidiyorum. Şimdi 2200 lira kadar birtirdiğim param var. Pa 80 almak istiyordum. Herkes eski cihaz olduğu için alma diyordu. Pa 500 tr iyidir diyen var. Pa 500 tr nasıldır? Düğün programında kullanılabir mi? Pratik bir cihaz mı? Yada 2200 TL gibi bir bütçeyle alabileceğim en düğün cihazı nedir? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkeze hayırlı işler.

Cevap: Arkadaşlar pa 500 tr mi yoksa başka bir cihaz mı

Dante tr almanızı öneririm.hem cihaz hem fiyat açısından

Aynen zaten içinde bi ton türk ritimleri mevcut sampleri güzel fazlasıyla işini görür bence ama sana tavsiyem canlı dinlemeden alma

Arkadaşlara katılıyorum o fiyata sıfır dante tr al bence , hem sıfır , hem güncel

bencede kardeşim Dante tr al.. Pa80 leri çok temiz diye 2200 tl fiyatlara satmak istiyo herkes ne kadar temiz olursa olsun yıllanmış cihaz. Dante tr al hem sıfır tertemiz kendin aç. içindeki seslerde ritimlerde gayet tatmin edici...

Bütçeni biraz daha arttırabilirsen 2. el pa 600 alırsın kullanıcıya açık alet sahibi olursun ama Bütçem bu kadar dersen bencede dante tr al herkez memnun gördüğüm kadarıyla.

dante trnin ikinci elini alırsan eline 500-600 tl para bile kalır. garantisi devam eden ikinci elleri bile var 1600-1700e

Dante tr almanı öneririm kardeşim, dokunmatik ekran, mp 3 çalma, güncel yüzlerce ritim, her ay ritim güncellemesi, usb flash bellek ile, ritim ve ses yükleme. 2 yıl müşteri memnuniyeti odaklı garanti. Sound 10 numara, düğün için, gerekli tüm enstrümanları kaliteli, elektro lesli özelliği, Edi zurna ve la sol do zurnalar. Teknolojik olarak diğer almak istediğin klavyelerin çok çok üsünde, yıl omuş 2015 disketle nasıl uğraşacaksın. Bence DANTE TR gerekçelerinide yazdım, saydığın diğer klavyelerin hepsini kullanmış ve şu an aktif olarak, düğün salonuna dante tr ile çıkan birisi olarak tavsiye ediyorum.

Üstüne biraz daha koyup Pa600 alabilirsiniz o fiyata. Arkadaşında dediği gibi kullanıcıya açık bi alet istediğiniz gibi derlersiniz.