Arkadaşlar yardım ederseniz iyi olacak

Cevap: Arkadaşlar yardım ederseniz iyi olacak

ama öncesinde aynı 5 ritim olduğu halde herhangi 3 ritmi yüklüyodum ne olduysa bir an oldu hergün yüklediğim ritimler ne olduysa yüklenmemeye başladı yani hafıza dolu diyo ama boş rahat rahat ritim alıcak kapasitede

rtimlerin boyutu farklı büyüklükte olduğu için rtim sayısı düşer. bu boyutta rtimdeki intro vs lerden dolayı kb yükselir. eğer büyük boyutlu ritmini kullanmak ve 8 adet rtimi yüklemek istiyorsan introları endruları slip diskete at bütün ritimlerini öyle yap.tek tek yükleyip introları endruları sil o şekil rtim yükle. kimi zaman disketlerde arıza verir eğer diskette yükleme esnasın ritmin karşılıpında error yazıyosa yuklenmez.

rtimlerin boyutu farklı büyüklükte olduğu için rtim sayısı düşer. bu boyutta rtimdeki intro vs lerden dolayı kb yükselir. eğer büyük boyutlu ritmini kullanmak ve 8 adet rtimi yüklemek istiyorsan introları endruları slip diskete at bütün ritimlerini öyle yap.tek tek yükleyip introları endruları sil o şekil rtim yükle. kimi zaman disketlerde arıza verir eğer diskette yükleme esnasın ritmin karşılıpında error yazıyosa yuklenmez.

valla bıktım şu aletten bir derdi bitiyor bir derdi başlıyor valla en iyisi satıp kurtulmak hocam bu introları endng leri silme işlemini nasıl yapıcaz

yegenim önce alet kapalıyken write düğmesine basılı tutarak aleti aç.ekranda fabrika ayarlarına gelmiştir yazısını görünce elini writw düğmesinden çek.böylece hafıza tertemiz oldu.siteden benim yüklediğim(akor hocadan nevale) ses ve ritimlerden alete yükle.neticeden bilgi ver.bir de g-1000 ritimlerinden yüklersen mb tı yüksek olduğundan 8 yerine daha az ritim yüklenir.yükleyeceğin ritimlerinin toplamı aletin hafızasından fazla olmamasına dikkat et.

yegenim önce alet kapalıyken write düğmesine basılı tutarak aleti aç.ekranda fabrika ayarlarına gelmiştir yazısını görünce elini writw düğmesinden çek.böylece hafıza tertemiz oldu.siteden benim yüklediğim(akor hocadan nevale) ses ve ritimlerden alete yükle.neticeden bilgi ver.bir de g-1000 ritimlerinden yüklersen mb tı yüksek olduğundan 8 yerine daha az ritim yüklenir.yükleyeceğin ritimlerinin toplamı aletin hafızasından fazla olmamasına dikkat et.

hocam birde rtimleri diskete nasıl atıcaz bide seslerde diskete atılabiliyormu

1-ritimleri diskete atmak için 8 adet ritimi seç.bilgisayarına temiz bir disket tak ve aç.içersine bu sekiz ritimi taşı bırak şeklinde yükle. 2-ORGA SES SETİ YÜKLEMEK : bir ses dosyasını seçerek diskete taşı bırak(tek bir semboldür) 2-disketi orga tak 3- F5 e bas 4-PAGE(ekranın solunda) düğmesini aşağı tuşuyla tıkla.ekranın sol içinde yukardan aşağı PER.MEMORY yazısını gör 5-yanıp sönen UPPER 1 tuşuna bas tüm sesler yüklenir

RİTİMLERİN YÜKLENMESİ: beğendiğin 8 adet ritimi taşı bırak yaparak diskete bilgisayarda yükle.dikkat et g-1000 ve diğer orgların yüksek mb lık ritimleri olmasın. 1-DİSKETİ ORGA TAK 2-F5 tuşuna bas 3-ekranın solundaki PAGEdüğmesiyle bu sefer ekranın sol içinde yukardan aşağı USER STYLyazısını gör(diğer ritimler de görünür o zaman zaten) 4-yanıp sönen UPPER 1 1 kere bas,1.ritim yüklenir.OK der.sırayı şaşırmadan aynı sistem ile 8 defada tüm ritimleri yüklersin.saygılar....

RİTİMLERİN YÜKLENMESİ: beğendiğin 8 adet ritimi taşı bırak yaparak diskete bilgisayarda yükle.dikkat et g-1000 ve diğer orgların yüksek mb lık ritimleri olmasın. 1-DİSKETİ ORGA TAK 2-F5 tuşuna bas 3-ekranın solundaki PAGEdüğmesiyle bu sefer ekranın sol içinde yukardan aşağı USER STYLyazısını gör(diğer ritimler de görünür o zaman zaten) 4-yanıp sönen UPPER 1 1 kere bas,1.ritim yüklenir.OK der.sırayı şaşırmadan aynı sistem ile 8 defada tüm ritimleri yüklersin.saygılar....

hocam teşekkür ederimde ben orgtaki ritimleri diskete nasıl atabilirim diye sormuştum ?bide sesleri

anladım.epeyi zaman oldu.unuttum.netten bi araştır istersen.ama mümkün oluyordu dediğin.

şimdi nette aradım (roland g-600 orgunun üzerindeki ritim ve seslerin diskete alınması nasıl diye yaz) bir sürü tarif var.ama bence artık g serisinden uzak dur arıza yüzünden bunalıma girebilirsin.imkanın varsa korg serilerine bak......

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri