öncelikle hayırlı olsun salim.. geçen bi yazın vardı hatırlarsan pa500 nasıl korg değilse or700 de yamaha değil diye bi sözün vardı tamam çipli aletlerden hep uzak durdum a300 pa500 or700 a1000 gibi çipli aletlerden uzak durduk ve alacaksan tyros al demiştin ve kısmet bu güneymiş birazdan rizeye gidip tyros2 yi alacağım alacağım orgun videolarını izledim gerçektende muhteşem ötesi ben açıkça hiç tyros dinlememiştim o sound netliği yumuşaklığı kaset gibi olan performansıını ben daha ilk defa bu gün dinledim ve hemen arayışa girdim pa1x imi sattım ve almaya gideceğim
şimdide tyros2 ler iyi değil diyorsun ve ben şimdi şaştım bütçem t2 ye yetiyor ve a300 den sonra ilk defa yamaha kullanacağım anlaştım artık alikal ın orgunu alıyorum set i de 10 numara artık set ile uğraşmıyacağım haa çözersek benim meşhur yaylılardan bi el atarım bakacaz ama salim hoca tyros2 kötü dedin ya ben şimdi şaşırdım kafamdan aşşağı sicak sular döküldü :/
please şaka yaptım de hacı daha aleti almadan pişmanlık duymaya başladım 20 dakka geç açması benim için no problem onun dışında ne var onu sölermisin?