- Web sitesi
- www.duobombastic.com
- Enst.
- Audya & SD1
Cevap: Audya'ya yanlışlıkla format attım!
sevgili müzik38..
emin ol yapılması gereken söylendi buna ekleyecek ne bir fazla ne de bir eksik cümle yok..
Taşkın arkadaşın yaptıkları kesinlikle takdir edilecek şeyler..çok emek vermiş ve ortaya bir set çıkarmış..gıyabında teşekkürlerimi sunarım..ama..
Audyanın yazılmını keşke birileri yapabilse.Ketron italyadan başka biri noktasına bile dokunamaz..ancak öneririsiniz İtalyada uygun görürse yapar..türkçeleştirme sandıınız gibi bir şey değil istediğiniz dile 10 dakika içinde çevirirsiniz
( bir dakika yazmıştım ama inanmazsınız diye sildim ) siz dahi yapabilirsiniz..
sample atmada zaten audyanın var olan bir özeliiğidir..sonradan kazandırılmamıştır..
amacım polemik değil*yanlış bilgileri düzeltmek için yazdım..saygılar
Necdet Doni
bence facebooktan taşkın akgeyiğe ulaş.sonuçta audyaya set yapan,hatta komple yazılımını yeniden yapıp türkçeleştiren sample atma özelliği yapan birisi sana çözümünü söyleyecek yardım edecektir. ayrıca o org satılırmı ya elinde nasıl bi org olduğunun farkında değilsin heralde
sevgili müzik38..
emin ol yapılması gereken söylendi buna ekleyecek ne bir fazla ne de bir eksik cümle yok..
Taşkın arkadaşın yaptıkları kesinlikle takdir edilecek şeyler..çok emek vermiş ve ortaya bir set çıkarmış..gıyabında teşekkürlerimi sunarım..ama..
Audyanın yazılmını keşke birileri yapabilse.Ketron italyadan başka biri noktasına bile dokunamaz..ancak öneririsiniz İtalyada uygun görürse yapar..türkçeleştirme sandıınız gibi bir şey değil istediğiniz dile 10 dakika içinde çevirirsiniz
sample atmada zaten audyanın var olan bir özeliiğidir..sonradan kazandırılmamıştır..
amacım polemik değil*yanlış bilgileri düzeltmek için yazdım..saygılar
Necdet Doni