Teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için..
@samanyolu55 Merhabalar üstadım,aslında yorumunuz " Tabi beğenirsiniz,adam slow çalmış" der gibi
)
Şaka bir yana öyle slow eserler vardır ki istediğiniz kadar parmaklarınız seri olsun o ruhu yansıtamadığınız zaman bir şeye benzemez..Mesela benim bir Careless Whisper çalışmam var gerçekten ben bile beğeniyorum,çünkü nette hücum kayıt ile yapılmış hemen hemen en iyisi,yada ben denk gelmedim..Yabancılardan çok övgü aldım bu parçada..
Yani ilk başlarda notadan piyano çalmak gibidir ama sonradan kendinizden geçmek için yada ruhunuzu yansıtabilmeniz için Fazıl Say gibi notaları fırlatmanız gerekir..
Üstelik insanlarda şu var,çok seri çalanı,süslemeler geçişler yapanı mükemmel klavyeci olarak görüyorlar..Bu durum bence çalışılarak elde edilebilir ama yapılamayan bazı özel yetenekler vardır,işte ona herkesin ulaşması zor..
Ben kendimi çok iyi klavyeci olarak görmem (ama eskiden gerçekten iyiydim
) ,arkadaşların dediği gibi ne müzisyenler var,insan klavyeden soğuyor,yani o duyguları yeri geliyor bende hissediyorum..
Kısaca demek istediğim bir Umut Açıkgöz beni klavyeden soğutamaz ama bir Ayhan Topçu hayran bıraktırabilir..
Bu arada demek ki hızlı parçalar yapma vakti geldi
)