sevgili dostlar demoalarımı tek başlık altında bu sayfada toplıycam bundan sonra herkeze sevgi ve saygılarımı sunuyorum sevgi ile kalın herdaim...
yeni çalşmam acı hayat gülüm eseri...
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir GULUM GULUM BARON_.mp3
meyhane son durağım benim için önemli bir çalışma o zamanlar kayıt programım yoktu webcam mıkrafonu ile ilk bunu yüklemiştim siteye şimdi yeni bir çalışmasını yaptım yorumlarınızı eksik etmeyin dostlar sevgi ile kalın herdaim...
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir M.SON DURAGIM BARON_.mp3
tutku (ibrahim erkal)
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir TUTKU BARON_.mp3
tanri istemezse
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir TANRI ISTEMEZSE BARON_.mp3
konuşsana birtanem
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir KONUSSANA BIRTANEM BARON_.mp3
dönmez olsun altyapı windman1981 kardeşime aittir tesekür ediyorum kendisine...
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir ALTYAPI ALI KARDESIME AIT DONMEZ OLSUN.mp3
ikimiz bir fidanın
altyapı sevgili ChordSolo kardeşime aittir kendisine teşekür ediyorum..
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir ChordSolo AltYapı Seslendirme BARON_.mp3
hem okudum hemi yazdım
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir HEM OKUDUM HEMI YAZDIM BARON_.mp3
deneme çalışması falcı
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir BARON DENEME ÇALIŞMASI.mp3
ama ben
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir AMABEN BARON_.mp3
kara sevda
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir KARA SEVDA BARON_.mp3
halit hocam ve ben talihim yok bahtım kara
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir talihim yok- BARON.mp3
windman1981 ve BARON_ halil ibrahim sofrası ortak çalışmamız
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir HALIL IBRAHIM SOFRASI.mp3
yeni çalşmam acı hayat gülüm eseri...
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir GULUM GULUM BARON_.mp3
meyhane son durağım benim için önemli bir çalışma o zamanlar kayıt programım yoktu webcam mıkrafonu ile ilk bunu yüklemiştim siteye şimdi yeni bir çalışmasını yaptım yorumlarınızı eksik etmeyin dostlar sevgi ile kalın herdaim...
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir M.SON DURAGIM BARON_.mp3
tutku (ibrahim erkal)
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir TUTKU BARON_.mp3
tanri istemezse
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir TANRI ISTEMEZSE BARON_.mp3
konuşsana birtanem
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir KONUSSANA BIRTANEM BARON_.mp3
dönmez olsun altyapı windman1981 kardeşime aittir tesekür ediyorum kendisine...
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir ALTYAPI ALI KARDESIME AIT DONMEZ OLSUN.mp3
ikimiz bir fidanın
altyapı sevgili ChordSolo kardeşime aittir kendisine teşekür ediyorum..
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir ChordSolo AltYapı Seslendirme BARON_.mp3
hem okudum hemi yazdım
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir HEM OKUDUM HEMI YAZDIM BARON_.mp3
deneme çalışması falcı
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir BARON DENEME ÇALIŞMASI.mp3
ama ben
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir AMABEN BARON_.mp3
kara sevda
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir KARA SEVDA BARON_.mp3
halit hocam ve ben talihim yok bahtım kara
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir talihim yok- BARON.mp3
windman1981 ve BARON_ halil ibrahim sofrası ortak çalışmamız
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir HALIL IBRAHIM SOFRASI.mp3
Moderatör tarafında düzenlendi: