• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ben geldim uzman1972

Cevap: ben geldim uzman1972

Hoşgeldin Yaşar abim. Eski dostlar tekrar hep bir aradayız. Selamlar.

Trakyamüzik sakinleriiii.....Mendilleri hazırlayın,halay düzenine geçin.Bak bunu bi daha söylemiycem sonradan ben duymadım benim haberim yok demeyin.Hoşgeldin Yaşar abiii...

Trakyamüzik sakinleriiii.....Mendilleri hazırlayın,halay düzenine geçin.Bak bunu bi daha söylemiycem sonradan ben duymadım benim haberim yok demeyin.Hoşgeldin Yaşar abiii...

hoşbulduk mehmedim,sağolsın..güldürdün beni yaw çok yaşayasın heheheehehheh..halay demosunu yayınladım bugün zaten..

öncelikle güzel hoş görülü karşılamnız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.çok sağolun..ayrıca burhan abim,duyudmki boş yolda bmv ile kendi kendine yarışıyomuşun:D.bende gelem dedim son model renomla senle kapışakki tadı çıksın demi:D:D.abi sana avans veriyom sen önden başla yarışa,ben 10 dakka sonra başalıcam peşinden.11ci dakkada yanından geçerken kornaya basıcam korkmayasın ha abimm:D:D:D:D..tekrar merhabalar tüm dostlara...

burhan abi nasıl cevap verecek acaba yaşar abi bekliyorum sabırsızlıkla :D :D :D

burhan abi nasıl cevap verecek acaba yaşar abi bekliyorum sabırsızlıkla :D :D :D
valla zafer sen her arabayi renomu sandin tyros her arabayla yarisa cikarmi onun tek tekeri 9000 tl senin haberin varmi her arabayla biz yarismayiz oyuzden erken cikma ben kontaga basmam 50 euro hehehe sen bence bi haci murat bulup onla yarisin bmw ile reno yarisi biraz komedi filmi olur heheheheeh

valla zafer sen her arabayi renomu sandin tyros her arabayla yarisa cikarmi onun tek tekeri 9000 tl senin haberin varmi her arabayla biz yarismayiz oyuzden erken cikma ben kontaga basmam 50 euro hehehe sen bence bi haci murat bulup onla yarisin bmw ile reno yarisi biraz komedi filmi olur heheheheeh

burhan abim son model renoyu görünce geri vitese taktı :D:D.abi bide seni sanayide görmüşler bmv yi modiyefe yapıyomuşun galibaheheheheheh.renoyla kapışmak için hehehehehe..burda yazılanlar burhan abi ile aramızda herzaman yaptığımız güzel şakalardır..belki bilyemen arkadaşlarımız vardır...

burhan abim son model renoyu görünce geri vitese taktı :D:D.abi bide seni sanayide görmüşler bmv yi modiyefe yapıyomuşun galibaheheheheheh.renoyla kapışmak için hehehehehe..burda yazılanlar burhan abi ile aramızda herzaman yaptığımız güzel şakalardır..belki bilyemen arkadaşlarımız vardır...
yok be yasar sen yanlis gormusun o bmw degil modifiye olan senin yarisacagin haci murat sen korkudan haci murati bmw gormeye basladin en iysi yarismayalim heheheheh

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri