• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ben geldim uzman1972

Cevap: ben geldim uzman1972

üstadım hoşgeldiniz

heheh kadir aslinda yasarinda gozu bmw de ama isde artik kullanamam hizli araba diye bence cesaret edemiyo e ehliyet sade reno icinmis onun heheheeh

valla zafer sen her arabayi renomu sandin tyros her arabayla yarisa cikarmi onun tek tekeri 9000 tl senin haberin varmi her arabayla biz yarismayiz oyuzden erken cikma ben kontaga basmam 50 euro hehehe sen bence bi haci murat bulup onla yarisin bmw ile reno yarisi biraz komedi filmi olur heheheheeh

valla burhan abi muhabbet almış başını gitmiş,senin bmw türkiyedeki yollarda fazla gidemiyo,renoyla yarışa gidemiyo hep yolda kalıyo :D yola iyi gitmiyormuş,yola iyi gitmeyen arabaya o kadar para verilirmi,türkiyenin batısındaki komşu devletlerin yolunda iyi gidiyormuş,reno türkiyede yola çok iyi gidiyo,böyle renoya can kurban,gaza bastıkça basası geliyo adamın çok rahat renolar yaw burhan abi sanada tavsiye ederim:D rampasıymış düzüymüş hiç fark etmiyo,yolada iyi yakışıyo,
bmw nin seri 4 çıktı ama renonun x3 serisi yetiyo bmw nin 4 üncü serisine :D :D :D buna ne demeli :D :D :D ah bi renoya binipte 2 tur atsan,sen bizim renoya ferrari dersinde, :D :D :D

heheh kadir aslinda yasarinda gozu bmw de ama isde artik kullanamam hizli araba diye bence cesaret edemiyo e ehliyet sade reno icinmis onun heheheeh

burhan abi sizin için dernek kurdum,derneğin adı da şu;BMV CİLERİ KORUMA VE YAŞATMA DERNEĞİ. zaten 2-3 kişi kalmışsınız piyasada.bide sosyal hizmetlerden her ay gelip sizin tansiyon ve kalp sağlığınıza bakcaklar..allah muhafaza sizi bu stress fazla yaşatmaz heheheheheh

hehe sizi gidi renocular su sakarya firata bakam size cvp acilden gelcek 3,kiside kalsak sizi sollariz altimizdaki araba reno degil senigidi sahte bmwci zafer seni

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri