Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Pa800'ün Çalıntı Olup olmadığını nasıl anlarız ?
o şifreleride kırarlar hocam,o konularda biz ne üretsek onlarda bişeyler üretiyolar bunu unutmamak lazım,maalesef görüyoruz ki emek verilmiş usb setlerinin şifrelerinide kırıyolar bu bir örnektir,
hocam çalıntı maldan korkuyorsanız,bence aldığınız orgun seri numarasını ve satıcının kendi isminiz,misal ,,,,,,,,,,,,seri numaralı orgu xxxxx şahıstan aldım,
satıcı ismi
xxxxxxxx
imzası
alıcı ismi
xxxxxxx
imzası gibi,
bu gibi anlaşm aimzalarsanız aranızda elinizde büyük bi delil olmuş olur,hiç başınız ağrımaz,
Cevap: Bir Pa800'ün Çalıntı Olup olmadığını nasıl anlarız ?
Bi kağıda dersiniz ki xxxx seri nolu korg pa800 orgu xxx tarihte xxx kişiden x tl ye satın aldım ve aldığınız kişinin bir kimlik fotokopisi birde imzasını alırsanız fazla birşeye gerek kalmaz bence.
Ruhİ Abim faturasıyla birlikte çalınan hiç org yokmu ? Şimdi diiicen kimlikle karşılatır. adamlar orgu kaç el değiştiriyor, haberin varmı fatura ismi el değiştikçe bi anlam ifade etmez sanki bana göre...... )) Yinede bilgilerine saygı duyuyorum...