BK-5 OR Satışa Başlıyor !!!

Roland Türkiye

vip
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland
Değerli Roland Severler,
BK-5 OR model ilk parti ürünlerimiz bu sabah itibari ile gümrük çıkışını almış olup,depomuza giriş yapmıştır.Sizlerin bu konuda sabırsızlandığınızı biliyoruz.Ürünlerin 1-2 gün içerisinde barkodlama işlemlerini bitirip satışa sunacağız.Bilgilerinize sunar, sizlere iyi günler ve iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,
Roland Türkiye

Cevap: BK-5 OR Satışa Başlıyor !!!

iyi satışlar ve başarılar dilerim.Roland Türkiye ve tüm müzisyen arrkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim

hayırlı satıslar .butun roland kullananlara ve yenı org asıye ederım.lacaklara roland bk5 or orgunu tavsıye ederım.

hayırlı olsun inşallah roland tekrar piyasada boy gösterecek eskiden olduğu gibi.fiyatı ne olacak acaba?

hayırlısı olsun.

hayırlı satışlar mustafa abi...

sayın zuhal müzik hayırlı satışlarınız olsun.bk5'in önceki serilerden daha iyi olacağını düşünüyorum,çalışmalarınızın devamını diliyorum...

Bk5 i bende merak ediyorum ama ta adanadan istanbula bu aleti yakindan gormek icin geldim bugun.zuhal muzige ugradim birakin aletin satisini goremedim bile.sordugumda ise yetkili arkadas bugun satisi basladigini ilk gelen urunlerin bu sabah satilip bittigini deneme cihazininda su an biryere yolladiklarini soylediler yani cihazi goremedim bile ne zaman geldi ne zaman bitti.bosu bosuna geldim ve gidiyorum