BK-5 OR Satışa Başlıyor !!!

Cevap: BK-5 OR Satışa Başlıyor !!!

İletişim Bilgileri - Tutku Muzik Aletleri : :
Tutku Muzik Aletleri : :
Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir.
Ünvanı : Tutku Muzik Aletleri. Yetkili Adı ve Soyadı : Mustafa Uzun ... Mehmet teyfik uygunlar sokak no:22 Şahinbey Gaziantep. E-Mail Adresi : Mustafa Uzun ...
Sn. TUTKU MÜZİK bu site sizin deyilmi?

bizim sitemiz Yıldırım bey,halen virüs uyarısı veriyormu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ilginç bugün gün boyu 100 civarı kişi ziyaret etti ve ben hem evden hem işyerinden giriyorum bi sorun yok sitemizi yapan arkadaşımızada bildirdim öyle bi uyarının olduğunu ancak bi sorun olmadığını söyledi yarın bi daha yardımcı olmasını rica edeyim

Şöyle videolardan izlediğim kadarıyla 2200 tl'ye göre iyi bir erformans, ben exr-46 kullanmıştım, sound ona benziyor, şeklen de fakat eleştireceğim bir nokta var, bazı arkadaşlar için detay sayılabilir, bana göre büyük eksik; TEMPO hala düğmeyle.. tekerlekle değil, çalan kardeşimiz halay ritminde tempoyu arttırabilmek için ter döküyor.

sitede bir arkadaş mikrofon özelliği olduğunu yazmış ama doğrumudur acaba

Slm koray kerdeş;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=n9G38IG39qA&feature=channel&list=UL]Roland BK-5 first impressions - YouTube[/ame]

Linkte 4:30 dk itibariyle aletin audio in girişi olduğunu ve mic bağlanabileceğini anlatıyor.ok

bk5or'u aldım.ben korg kullanıcısıydım (pa800 ve pa500tr)tuş takımları korgtan daha güzel,soundlar müthiş,aşağı yukarı korgta yapabileceğin birçok şeyi bk5 te de yapabiliyorsun.nefesli enstrümanlar muhteşem ötesi (kawal,ney,sax,trompet vs...)kısaca bu cihaz alt yapı olarak zenginleştirilirse bomba gibi olur.sampleler güzel enstrüman sesleri güzel..emonun yazdığı ritimler güzel ancak 15-20 tanesi klavyenin üstünde..(emo bu cihaza 50 adet ritim yazmış)kısaca bu paraya fazla bir cihaz..hele tr500 le uzaktan yakından kıyaslamam çünkü rolandın hakkını yerim..

bk5 te unuttuğum en öneli özellik hafıza sorunu yok.2tb kadar okuyor ve ritimleri ve mp3 leri ANINDA okuyor,gerekirse listede yapabiliyorsun

ilginç bugün gün boyu 100 civarı kişi ziyaret etti ve ben hem evden hem işyerinden giriyorum bi sorun yok sitemizi yapan arkadaşımızada bildirdim öyle bi uyarının olduğunu ancak bi sorun olmadığını söyledi yarın bi daha yardımcı olmasını rica edeyim

abi bende şimdi girmeye denedim aynı hatayı bendede verdi.