BK-5 OR Satışa Başlıyor !!!

Cevap: BK-5 OR Satışa Başlıyor !!!

abi seferdeydim 2 hafta önce geldim biliyon gemi halleri.bende Roland Fantom X8 i satabilirsem Yamaha Motif XF6 almayı düşünüyom bakalım.

abi seferdeydim 2 hafta önce geldim biliyon gemi halleri.bende Roland Fantom X8 i satabilirsem Yamaha Motif XF6 almayı düşünüyom bakalım.

Hakan Abi, Allah aşkına bir klavyeyle uzun süre idare et artık :) Sana AUDYA yapalım, kurcala kurcala dur.Bu arada hoş geldin :)

üyelerimizden roland bk-5 or u alan varmı .var ise konu açarak cihaz ile ilgili izleninmerini paylaşabilirmi ?

bilgilendirme için teşekkürler...

Bk5 i bende merak ediyorum ama ta adanadan istanbula bu aleti yakindan gormek icin geldim bugun.zuhal muzige ugradim birakin aletin satisini goremedim bile.sordugumda ise yetkili arkadas bugun satisi basladigini ilk gelen urunlerin bu sabah satilip bittigini deneme cihazininda su an biryere yolladiklarini soylediler yani cihazi goremedim bile ne zaman geldi ne zaman bitti.bosu bosuna geldim ve gidiyorum

geçenlerde rolanddan aradılar satışlarımız pazartesi başlayacak diye ben daha önceden aramıştım satıslar ne zaman diye onlar tel numaramı almıştı. ve geçen aradıgında sordum teşhir ürününüz varmı pazartesi gelip deneyebilirmiyim diye evet gelebilirsiniz dediler. bugun gittim 2 saat yol çektim zuhal muzik teşhir ürünü testte oldgunu çarşamba günü deneyebilecegimi söyledi. boşu boşuna gittim. ve şuanda diger illerde bk5 var teşhir ürünü ama zuhal muzik roland ana bayisinde testte diger illere teşhir ürünü gönderilmeden neden test edilmedi veya aletler artık gelmiş hata çıksa nolcak bunu bastan yapılması gerekmekteydi. alet ne kadar iyi olursa olsun başlangıc 1-0 geride en azından benim için.

arkadaşlar Roland BK-5 OR ün satışı 18.07.2012 tarih itibarıyla hem zuhal müzikte başlayacak hemde tüm Türkiyedeki bayilerine sevkiyatı başlayacaktır yani 1-2 gün içinde bizlerin stoklarında mevcut olacaktır

İletişim Bilgileri - Tutku Muzik Aletleri : :
Tutku Muzik Aletleri : :
Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir.
Ünvanı : Tutku Muzik Aletleri. Yetkili Adı ve Soyadı : Mustafa Uzun ... Mehmet teyfik uygunlar sokak no:22 Şahinbey Gaziantep. E-Mail Adresi : Mustafa Uzun ...
Sn. TUTKU MÜZİK bu site sizin deyilmi?