• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bk 5or 2-4 rtimleri bu tadı vermiyor!!!!!!

GOKHAN43

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 300 pa600
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yEZU22vbHAw]Piyanist Erhan -2/4 Çiftetelli- 2011 - KORG PA800 - YouTube[/ame]

BU VİDEO DAKİ RTİM GİBİ 2-4 RTİM BİR TÜRLÜ YAZILMADI İSTEDİĞİMİZ RTİM TARZI BU .....

Cevap: Bk 5or 2-4 rtimleri bu tadı vermiyor!!!!!!

bu ne pasam rıtımmı bu yaaa klutfen daha iileri yazıldıu ve yazılıyorrr bıraz mantıklı olalım

Vay arkadaş adam neyle neyi satın almaya uğraşıyor ya.

Ankara misket ritmini hızlandır al sana bu ritimin benzeri :D
Şaka bir yana gerçekten düzgün bir 2-4 lük ritim yok arkadaşlar. Çiftetelli fatih arkadaşımızın düzenlemesiyle kullanılabilir halde. ama 2-4 lük bayon sıkıntımız var.

ben hep diyorum ve yinede diyorum dügünde alaturka ritimler gitmiyor arkadaslar davul darbuka cok olan bir ritim milleti rahatsiz ediyor

son eklenen ritimler cok güzel 2 4lüklerle topal benim cok hosuma gidiyor biraz editledim ben 2 4 lügü pekte fena olamdi

ama yinede cok eksikler var bk-5 te bakin herkes simdiden pa600 konusuyor ben demistim pa600 pa800 degerinde olmasi icin piyasada satilan pa800 modeli birkere 700 euroya düsmesi gerek
ama böyle giderse roland cok muzikle ugrasan rolancilari kaybedecek bu söylediklerim hemen roland türkiyeye gelmesin benim demek istedigim roland batiya yönelik cok yatirim yapiyor ama orjental olan bölgelerle pek ugrasmiyor böyle giderse bende geri dönecem korg uma tam 4 sene sahnede kulandim pa800 ü 1 kere bile beni yanliz birakmadi ama bk-5 te cok ama cok eksikler var
bir ara bir arkadasimiz bir ritimin 3-5 gün yazilmasi cok amatörce yazilim yazmisti ben buna katiliyorum arkadasimizin dedigi gibi 1 ritim yazmak usta biri icin 3-5 gün degil 3-5 saat olmali geri kaliyoruz nedense

saygilar

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşlar bk-5or orgda birisi Karadeniz yöresi çalıyor mu. TULUM ile KEMENCE çok kötü bunu nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun. tulum sesi arıyorum korgdaki gibi. bana korgla kıyaslama diyorlar ama bakıyorum da neredeyse bütün sesler tıpatıp aynı ve çok güzel. ama karadeniz bölgesi seslerinin üzerinde hiç durulmamış. Artvin halk oyunlarına yönelik ritmler yok. halay ritmiyle azeri ritmi uyuyor. örneğin duymuşsunuzdur BORÇKA HEMŞİNİ, Hemşin Horonu, Düz Horon, Atabarı, Çift Jandarma filan bizin yörenin oyunları ve karadenizde çalınmayan düğün yok. neden bunları hiç önemsememişler bk-5or orgunda.tulum sesini nasıl halledebilirim??? cevaplarsanız sevinirim.

Uğur YILDIZ
ugur_yildiz08@hotmail.com

arkadaşlar bk-5or orgda birisi Karadeniz yöresi çalıyor mu. TULUM ile KEMENCE çok kötü bunu nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun. tulum sesi arıyorum korgdaki gibi. bana korgla kıyaslama diyorlar ama bakıyorum da neredeyse bütün sesler tıpatıp aynı ve çok güzel. ama karadeniz bölgesi seslerinin üzerinde hiç durulmamış. Artvin halk oyunlarına yönelik ritmler yok. halay ritmiyle azeri ritmi uyuyor. örneğin duymuşsunuzdur BORÇKA HEMŞİNİ, Hemşin Horonu, Düz Horon, Atabarı, Çift Jandarma filan bizin yörenin oyunları ve karadenizde çalınmayan düğün yok. neden bunları hiç önemsememişler bk-5or orgunda.tulum sesini nasıl halledebilirim??? cevaplarsanız sevinirim.

Uğur YILDIZ
ugur_yildiz08@hotmail.com

Beyler roland daha ne yapsın ? Hangi firma alt yapısına yatırım yapıyor..sorarım size....adamlar 1000 € ya klavye veriyor birde ritimler yazıyor ses paketleri hazırlıyor..korg da yamahada varmı ? Biz hem ucuz olsun hem cam kenarı olsun diyoruz...ben rolandcıların nasıl özverili çalıstıklarını gördüm BİRAZ SABIR...

bk-5 te şu anda bu ritimden çok daha iyileri var.

ee hocam korg zaten bu ritimler sayesinde lider piyasada, bk5 alıpta böyle ritim beklemek biraz komik olur :) korgun sert saunudunu ne yamahada ne rolandda bulabilirsin. aletin yapısı itibariyle ritim böyle hoş geliyor