BK5_romanika_bay

İyiki Doğdunuz :)

baybozkurt

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
Slm arkadaşlar;

Düzenlemesi az önce biten ritimimi demosu ile burada paylaşıyorum.Bu ritim gibi devamıda gelecek...:)

Ekli dosyalar

• ROMANİKA_BAY.mp3
    2.6 MB · Görünümler: 558
  • ROMANIKA_BAY.rar
    7.5 KB · Görünümler: 324
Cevap: BK5_romanika_bay

Kardeşim yine güzel bir iş çıkartmışsın.Emeklerine sağlık,ellerin dert görmesin.

Tebrikler ve tesekkurler....cok guzel olmus....ellerine saglik...

tesekkurler.........sn. baybozkurt..bende izmir ve manisa .dayım.....görüsebilirmiyız....mail adresim....baki50@mynet.com..........roland bk.5 or. bendede var.................

tesekkurler.........sn. baybozkurt..bende izmir ve manisa .dayım.....görüsebilirmiyız....mail adresim....baki50@mynet.com..........roland bk.5 or. bendede var.................

Tabiki hocam ne demek..Çok iyi olur..:)

Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş, bu arada bende de bk5 or var, Manisalı' yım müsait zamanınızda ben de görüşüp muhabbet etmek isterim müzik üzerine. :) Listeye beni de ekleyin :D
İyi çalışmalar

Teşekkürler güzel yorumlarınız için.Klavye arkadaşlığına hepimizin ihtiyacı var.Görüşüp tanışalım bende isterim..:)

saloman.tr@gmail ekler misiniz facebooktan

Sn.baybozkurt suanda izmir.deyım hafta sonları yani cumartesi gunleri kızım var yanına manısa.ya gidıyorum......cep no. 0532 27 11 745 mesaj atarsan bulusabiliriz....ben izmir karsıyaka .da oturmaktayım........gorüşmek dilegiyle...............

Geri