Bomba Roland Bk-7m Ritim Modül-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Yakında hepiniz duyarsınız. Bu modül GW8 den daha fazla ses getirecek..Size kısa bir ritim demosunu dinletiyorum. Modül mp3 transpoz+pitch yaparken vokal silmede hangi frekansı sileyim diye de soruyor. Ritim kısmına reverb+choro+ 3 adet MFX birlikte+ eq+compresör uyguluyor. Haydi hayırlısı

Ekli dosyalar

• bk 7m ---3.mp3
    1.6 MB · Görünümler: 408
  • bk 14-keşanlı.mp3
    756.3 KB · Görünümler: 329
  • bk 12- keşanlı.mp3
    187.3 KB · Görünümler: 306
  • bk 9- keşanlı.mp3
    1,003.3 KB · Görünümler: 302
  • bk 8- keşanlı.mp3
    182 KB · Görünümler: 286
  • bk 7-keşanlı.mp3
    303.3 KB · Görünümler: 323
  • bk 3-keşanlı.mp3
    442.9 KB · Görünümler: 311
  • roland yeni.mp3
    1.6 MB · Görünümler: 327
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Bomba Roland Bk-7m Ritim Modül-keşanlı mustafa

"Ritim kısmına reverb+choro+ 3 adet MFX birlikte+ eq+compresör uyguluyor."

bunları g-70 ve e80 zaten yapıyor. hala yeni birşey yok, aynen gw8 deki yeni gibi gösterilen srx kitlerin hepsinin satmayan g-70 e80 srx boardlarından alınma olduğu gibi.

roland baktı arabayı satamıyor, motoru parçalayıp satıyor işte.

mustafa abi bu sade ritim modulumudur ne işe yarar eski ritimlerimizi destekleyecekmi gw8 gibi karışıkmı olcak ne olacak yahu :) selamlar

mustafa abi bu sade ritim modulumudur ne işe yarar eski ritimlerimizi destekleyecekmi gw8 gibi karışıkmı olcak ne olacak yahu :) selamlar
Normal ritimbakslı orgun modülü.. Hem ritim hem ses.....

"Ritim kısmına reverb+choro+ 3 adet MFX birlikte+ eq+compresör uyguluyor."

bunları g-70 ve e80 zaten yapıyor. hala yeni birşey yok, aynen gw8 deki yeni gibi gösterilen srx kitlerin hepsinin satmayan g-70 e80 srx boardlarından alınma olduğu gibi.

roland baktı arabayı satamıyor, motoru parçalayıp satıyor işte.

O özelliklerin e80 de olması bu modülün çok kaliteli olduğunu gösterir. Zira E80 rolandın en üst seviye arenger klavyesi....Artı 1.000 dolara satılan cihazın mp3 playerindeki özellikler 200 euroya başka orgda ekstra satılıyor...

Alet USB den ritim okuyor.(sonsuz sayıda)

Peki Bu Modulun Fiyatı Ne Olabilir Bu Rolandın İlk Rtim Modulumu Ayrıca Oriental kit muhakkak vardır dimi

roland daha önce r8, ra80, ra800, ra500 gibi modül modelleri çıkarmıştı.. yanlış hatırlamıyorsam boss dr-880 de var bu listede.

Bunun fiyatı 1000 dolar. İçinde 7 adet ory kit var. Ama GW8 gibi ülkesine göre ilaveler bekliyorum. Olursa vay halimize......

Bence iş yapar hemde fazlasıyla.Birde bu modüle çalışma yapan olursa tadından yenmez.Mustafa abi bu modülle ilgili birşey merak ettim.Sampler özelliği de var mı ?

Bence iş yapar hemde fazlasıyla.Birde bu modüle çalışma yapan olursa tadından yenmez.Mustafa abi bu modülle ilgili birşey merak ettim.Sampler özelliği de var mı ?
Sample yok... Yeni bir demo ekledim...

Moderatör tarafında düzenlendi: