• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bomba set 1 şeriften hediye pa800 70mb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bomba set 1 şeriften hediye pa800 70mb

bu set hiç iyi değil ve saçma bir set herşey derli toplu da değil kitlerin çogu eksik ve daha doğrusu set eksik bence esendereli ali nın setinden roman ritimlerini alıp kendinize set toplayın ve bu hasret set değil olsa ıspatlardı hiç hoş değil bozmuş atmış seti bence esendereli ali yada samkonun setlerinden derlemek daha mantıklı zaten hasret dedikleri ya erdinç yada yaşo dur:) roman arkadaşlarım çok ve saolsunlar yardımcı oluyorlar ve burda da paylaşılmıştır

teşekürler ustad

bu set hiç iyi değil ve saçma bir set herşey derli toplu da değil kitlerin çogu eksik ve daha doğrusu set eksik bence esendereli ali nın setinden roman ritimlerini alıp kendinize set toplayın ve bu hasret set değil olsa ıspatlardı hiç hoş değil bozmuş atmış seti bence esendereli ali yada samkonun setlerinden derlemek daha mantıklı zaten hasret dedikleri ya erdinç yada yaşo dur:) roman arkadaşlarım çok ve saolsunlar yardımcı oluyorlar ve burda da paylaşılmıştır

birincisi bu hasretin seti ve onun kitleri ikincisi set zaten tabiki set eksik olacak 256mb dan düşürüldü üçüncüsü 70mb ta bütün seti sığdıramazdık herhaldde 4 iyi rtmleri userlere aldık favorilerdede hoşumuza giden bazı rtmleri düzenledik onun hazırıcında da güzel hoşumuza giden sesleri yaptık..
ben herkezin yorumuna saygı duyuyorum
ama böyle yorumları gördükçe paylaştığıma pişman oluyorum
ve SAMKO nun setini de burada ben paylaştım
güzel ama içinde ne güzel vahte ne duble vs yok ve bu samkonun setide eksik sadece roman lar var
bu setle birleştir bak ortaya ne çıkıyor ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu seti paylaştığıma pişman oldum....

tek ben değilmişim demi üstadım bozuk bu set karman çorman diyen

tek ben değilmişim demi üstadım bozuk bu set karman çorman diyen

bu seti defalarca yükledim açıklamasınıda yaptım bu 256mb dan düşme diye ama içinde çok iyi rtmler var diye 256mb seti paylaşmadım diye millet tavır yapıyor usta
değerli admin den ricam bu konuyu kapatsın yada kaldırsın lütfen

ve link i kaldırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...