- Enst.
- ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Sevgili arkadaşlar ev kullanıcısı bir insan olarak sıfır aldığım pa500TR klavyemin yanına birde daha üst modeli eklemeyi düşündüğüm şu günlerde , bugün bulunduğum ildeki korg bayisine gittim ....Amacım açıkçası sıfır değil ama ev kullanıcısı bir insanın varsa pa800 klavyesini sormaktı ama o da ne ? meğer bu pa800 kötü ve modası geçmiş !!!!!! Bayi bana başladı elindeki pa600 ve pa900 klavyeleri övmeye...Yahu ben pa600 modeline kesinlikle kötü diyemem elbette pa600 'de kendince çok iyi ama bayinin söylediği aynen "pa600 klavye pa800 klavyeye göre çok daha iyi"???? Allah Allah dedim içimden yahu benim hayranlıkla videolarını ve canlı performanslarını dinlediğim pa800'den mi bahsediyor dedim kendi kendime..Yani sizin anlayacağınız daha doğrusu benim anladığım vatandaş elindeki klavye modellerinden hangisi varsa onu eritme derdinde yada ne bileyim belli bir modelin belli bir satışını yapınca firmadan ayrıca bir ödül mü alıyor anlam veremedim..Çünkü elinde sıfır pa800 yoktu...Böyle mi olması gerekiyor satıcı olarak ki madem sen hizmet veriyorsun tam anlamı ile artı ve eksilerini söyle ki alıcı kimsenin kafasında en ufak soru işareti kalmasın...Neyse arkadaşlar başımdan bugün böyle bir görüşme geçti Ama sizden ricam hangi il ya da ilçe diye lütfen sormayın burada kimseyi rencide etmek istemem.Hepinize bol kazançlı kazasız belasız günler dilerim.Saygılarımla