• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bu Klavye Gerçenten 1400 Tl mi?

Cevap: Bu Klavye Gerçenten 1400 Tl mi?

ya ben şunu anlamıyorum set yapılsa ne koyacaklar orga aynı şeyler bence bu org fazlasıyla yeterli aradığım her şey var

Arkadaşlar merhaba.Herkes yeni bir set diyor.Setler fazlasıyla zaten yapılmış.Esasında istenen set değil yeni eserlerin introları.Yani hazırcılık.Bakın sahnede dinleyiciler artık anlıyor.Canlı canlı yapalım hatalar olsun fakat hoşgörüde var.Daha çok saygı görüyoruz.Ketron bence hakediyor.Diğer klavye kullanan arkadaşlar lütfen sizlerde bol bol paylaşın ki saundlar nasılmış herkes bilsin ve el becerimiz de hızlansın.
Buyrun bir çalışma daha sadecede yazıda kalmasın
saygılarımla

Zippyshare.com - Ketron xd9beyaz giyme by sultanahmet.mp3

valla ben geçen sene 1700tlye aldım ama benimki sıfır gibi faturası bile vardı yanında. gidipte bu aleti 1000tlye 1400 1500 tlyede satmam. niye zarar edeyim. zaten bu sene set yapılacak. ayrıca bunu satsam üstüne bi kamyon para verecem ne gerek var. bunun soundları ritimleri fazlasıyla yeterli. yaza doğru set yapılmış olacak bide pattern ram alıp 200 tane ritimi yüklerim on numara olur.
ağzına sağlık olay budur işini görüyosa en mantıklısı

ne bu para hesaplari anlamiyorum arkadas ,ben Tyros tan zevk aliyorum misal ,isterse kimse istemesin 1 lira olsun beni muzige doyuruyor simdi surda demoyu dinliyorum xd9 kulagimi oksuyor yumusacik bi sound birakin parasini pulunu kiymetini bilin cihazlarin :)
not ; ozellikle beyaz giyme cok guzel olmus elinize saglik...

ketron candır,ölüsü bile sizi yarıyolda bırakmaz yıllarca kullandım hemde çok hor şekilde,garibimin çantası bile yoktu vardıda ben uğraşmıyordum,kaç kereler düştü yere sayısız hatta üzerine sehbadaki kabin düştü tuşu ucundan kırıldı sadece,ama 6-7 yıl kullanmama rağmen beni hiç üzmedi ve şu an başkasında hala çalışıyor ...

Teşekkürler.Müsait oldukça altyapı paylaşacağım.

vay be demolara bak

ketron 55 üstad ne kadar da güzel okudun duygulandım vallahi
sesine yorumuna sağlık içim deşildi valla

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri