• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bu ritimde kaç darbuka var -keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Bu ritimde kaç darbuka var -keşanlı mustafa

7 bela nikli üye arkadaşım

bu sitede üyelerle dalga geçecek yada bir paylaşıma uygunsuz bir yorum yazacak en son kişi keşanlı mustafa üstadımızdır.bu foruma ve paylaşıma sayısız emeği geçmiştir .

asıl ben sizin üslubunuzu ve yorumlarınızı yersiz ve dalgacı gördüm.sizden konuya yazdığınız yorumunuzu düzeltmenizi istiyorum

7 bela nikli üye arkadaşım

bu sitede üyelerle dalga geçecek yada bir paylaşıma uygunsuz bir yorum yazacak en son kişi keşanlı mustafa üstadımızdır.bu foruma ve paylaşıma sayısız emeği geçmiştir .

asıl ben sizin üslubunuzu ve yorumlarınızı yersiz ve dalgacı gördüm.sizden konuya yazdığınız yorumunuzu düzeltmenizi istiyorum

+1903

bilip bilmeden konuşmak diye ben buna derim...Mustafa hocamın ordaki amacını bilenler bilir bilmeyenlerde susup otursun...Algıda belli ki bi sorun var Keşanlıya Artvinlimisin, çorumlumusun diye soruyorsun...Ayrıca ben Artvinliyim bi durummu vardı dostum ????? Dikkatli konuşursan sevinirim

Bu mesaj yazılır yazılmaz bu arkadaşımıza özel mesaj göndererek kendisini kibarca uyardım ama sanırım anlamamazlıktan geldi. Umarım hatasını anlar ve bu tutumundan vazgeçer...

gülermisin ağlarmısın ya adamdaki üsluba bak bence keşanlı mustafa hocadan özür dilemen gerek 7 bela hüsnü

gülermisin ağlarmısın ya adamdaki üsluba bak bence keşanlı mustafa hocadan özür dilemen gerek 7 bela hüsnü
,

Dikkatimi çekti zaten adam her konuya salça olmuş olur olmaz yorumlar yapmış ona buna sataşmış amaç ne ?

4 farklı darbuka bulabildim ben :D

,

Dikkatimi çekti zaten adam her konuya salça olmuş olur olmaz yorumlar yapmış ona buna sataşmış amaç ne ?

bana da bulaştı ama sağolsun yönetici arkadaşar günün ilk ışığıyla ipini çekmişler...