• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

burdan admine sesleniyorum okuyun!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: burdan admine sesleniyorum okuyun!!!!

Kardeşim onuda belirtim bak ben ritim yazdım demedim ritimlerin çoğunuda zuhalde omer bey yazmıştır.Setim dediğim olay ne sesleri kendime göre editledim.Ritimleride hazır olarak flyaone arkadaşımızdan indirdim.Zuhal muzikte gönderdi.Bu orguda kim çalarsa setim diye geçer ne yazsaydım evdeki orgumun içinteki dosyalar mı deseydim?Sizde bilgili insanlarsınız.Zaten ritimleri yine söylüyorum Çoğunu Flyalone arkadaşımızdan indirdim zuhaldende aldım...Saygılar dilerim.Sizde birşey alsaydımda teşekkür ederdim.Ama almadım yinede forumdaki tüm emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.Ben laf olsun diye demiyorum.

arkadaşlar.. BİZLER BURADA paylaşımlar yapıyorsak karşılık beklememEliyiz:: indirdikleri setleri değiştirip paylaşan arkadaşlarda lütfen kaynak göstersinler strese ve tartışmaya gerek yok biraz daha hoş görü ve anlayış lütfen teşekkürler.

arkadaşlar.. BİZLER BURADA paylaşımlar yapıyorsak karşılık beklememEliyiz:: indirdikleri setleri değiştirip paylaşan arkadaşlarda lütfen kaynak göstersinler strese ve tartışmaya gerek yok biraz daha hoş görü ve anlayış lütfen teşekkürler.

Adminin ben kaynakları paylaştım.Dediğiniz gibi ücretli olan telif hakkı olanları elleseydik hak verecektim.Ama ritimlerin çoğu herkesin orgunda mevcuttur ben ise performans olarak bir çok ses editledim.İlginiz için teşekkür ederim.

Sayın bydjmehdi

Gerçekten saçma sapan bir tartışma içindesiniz. Arkadaşlar set demek sadece kendi yazdığın ses ve ritimleri paylaşmak demek değildir. Bariton arkadaşımız benden ve mürhen arkadaşımızın paylaştığı ritim ve seslerden kendine göre düzenlemeler yapmış. İçinde sizin de yazdığınız ritimler olabilir. Editlediğiniz sesler olabilir. Kendisine göre bir sıraya koymuş düzenlemiş ve kendi seti haline getirmiş. Bunu anlamicak ne var şimdi ? Herkesin yaptığı birşey... Herkes kendi kullancağı sesleri ve ritimleri yükleyip kendi setini oluşturmuyor mu ?? Kendisine göre isimlendirmiyor mu yeni baştan sesleri ya da ritimleri.... Kimse bişey diyor mu ? İster sen editle ister başkası editlesin. Bariton arkadaşımız dememiş ki ben yazdım sesleri ve ritimleri diye. Arkadaşımız editledim kendime göre demiş. Sıraya koydum düzenledim vs vs vs ...

Zamanında Ömer_X bir ton ritim paylaştı. Bende kendime göre düzenledim. İşime yarayacakları ayırdım , seslerin effectlerini , gerekirse isimlerini değiştirdim. Kendi setimi oluşturdum. Kadirbey arkadaşımızdan ses konusunda yardım istedim. Parametreleri istedim zamanında mesaj yoluyla. Sağolsun herzaman yardımcı oldu. Parametrelerini verdiği seslere onun ismini yazmadım. Yazmak zorunda mıyım ya da... Kendi istediğim ritimleri kendi istediğim seslerle bütünleştirdim.

Bariton arkadaşımızda aynı bu şekilde benim verdiğim 704 ritimin içinden kendisi için uygun olanları seçmiş. Mürhen arkadaşımızın paylaştığı seslerden ya da sizin paylaştığınız seslerden kendisine göre sıra ve edit yapmış. KENDİ SETİNİ oluşturmuş.

Olay bundan ibaret. Tartışmaya lütfen bir son verin artık. Özellikle bydjmehdi kesinlikle haksızsınız arkadaşım. Olayı tamamen başka yöne çekip tartışma yaratıyorsunuz. Bu benim düşüncem. Bariton arkadaşımızın yaptığı olayı size açıkladım. Bunu bende yaptım zamanında. Herkes de yapar. Kimse ritim ve sesler üzerinde edit ve kendi zevkine göre düzenleme konusunda hak idda edemez. Herkesin zevki başka....

iyi forumlar.

Bu konuyu uzatmadan kapatalım. Yanlış anlamalar olmuş olabilir.

bizde paylaştık zamanında bir çok ritim bizde isim değiştirip paylaştık sanki kendi yazdığımız ritimlermiydi hayır üstüne eklemeler yaptık yeni sesler editledik bizim bu yaptığımızdan mütevellit başkalarıda bizim setin üstüne bişeyler ekledi paylaştı buda böyle gitti önemli olan paylaşmak boşverin kırmaya değmez ben hala görüyorum kendi editlediğim ritimleri başka setlerde ismileri falan değiştirmemişler youtubede bile var ısparta setti galiba eko slow diye adam almış eklemeler yapmış paylaşmış olsun ne var bunda bukadar uzatmaya değmez

bydjmehdi,

Arkadaşım sen dalgamı geçiyorsun. Ne bu böyle. 2. Set yolda ona göre paylaşcam yoksa bidaha paylaşım yapmam. Ne demek bu koca site için çok mu önemli bu ,tehdit eder gibi. Bir işi yapıyorsanız karşılık aramayın ya. Yeter ki insanların işi görülsün kalpler kırılmasın!

dikakat bazı kişiler setlerin üstüne yatıyor ve trakya müzik ailesini kandırıyor benim editlemiş olduğum seti kendi seti gibi paylaşmış ve bir kaç düzenleme yapmış ama isim değişikliği ben denedim ve edit değil buna biri dur desin yazık herkesi kandırıyor eğer bu kişinin konusu kapalmazsa ben burda paylaşım yapmıcam ve haksızlığa karşıyım isim düzeltmeile edit olmaz bir uğraş lazım katılan lar bir teşekürü çok görmesinler.. saygılar.

öncelik paylaşım olmalı senin benim değil paylaşımın zevki başka o zeke varmışolsan insanlara faydayı düşünmüş olsan gerisinin hikaye olduğunu anlarsın ben bazı kardeşlere orgla ilgili birçok bulunmayan parçalar , kargo masrafı dahil yolladım teşekkür dahi almadım aleti tamir edip sattıklarınıda biliyorum boşver bizler keriz gibi gözüksekte iyi örnek olmalıyız kafanı takma bu setlerin tamamı özü zaten biliyosun ....... k....a....

Ya sanki yazdığın ritimleri alıp değiştirmişler alt tarafı edit ritim böle basit şeyler için kalp kırılmaz.

Konunun daha fazla gereksiz tartışma yorumlara yol açmaması için tarafımdan kitlenmiştir.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...