Chi Mai-DreamSongs

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Chi Mai-DreamSongs

cüneyt in filmlerinin vazgeçilmez parçası ...çok güzel olmuş tebrikler kardeşim....darbuka ekleyip koma bilem vermeliydin...hem bu midi evet evet miiiiiii-di.( he he şaka be a)
eline sağilık kardeşim bravo.
tek kelimeyle armoni bankası gibi. saol şu yaşlı halit hoca nı deeee horalardan gönlünü hoş edipdurun.el yapısı şarap ile iii gelyo
tek kelimeyle tebrikler valla.....

Sağol Halit hocam ve afiyet olsun :)

harikaa... ellerine sağlık hocam..

Çok güzel tebrik ediyorum...

cüneyt in filmlerinin vazgeçilmez parçası ...çok güzel olmuş tebrikler kardeşim....darbuka ekleyip koma bilem vermeliydin...hem bu midi evet evet miiiiiii-di.( he he şaka be a)
eline sağilık kardeşim bravo.
tek kelimeyle armoni bankası gibi. saol şu yaşlı halit hoca nı deeee horalardan gönlünü hoş edipdurun.el yapısı şarap ile iii gelyo
tek kelimeyle tebrikler valla.....
hocam öncelikle sevgi,saygı ve selamlarımı sunarım...genç bir kardeşimizin gereksiz bir midi eleştirisine takılmış gibisiniz.ben şarkılarımı çoğu zaman enstruman bile kullanmadan midi olarak yazıyorum...bu durumda genç kardeşimize göre ben müzisyen olmuyorum demek ki...midinin diğer bir anlamı digital paylaşımdır...kullanmış olduğumuz bütün orglarda acc leri değerli müzisyenler midi olarak yazmıştır...biz onların büyük emeklerini paylaşarak para kazanıyoruz...her site de bu tür seviyesiz eleştiriler alıyoruz...genç kardeşlerimize bazen darılsakta sevdiğimiz arkadaşlarımızdan dolayı kopamıyoruz...neyse bütün bunlar bir yana eşsiz sesinizden bir F.Sinatra şarkısı bekliyoruz...sevgiyle kalınız değerli dostum...

Biz amatörler için ustalardan bu tür şeyler dinlemek çok zevkli çok farklı,müzisyenliğin öncüsü olmak çok güzel.Elinize sağlık..

eşsiz bir eser,çok güzel bir çalışma.tebrik ederim kardeşim koca bir orkestranın yaptığını tek başına yapmışsın...Ennio Morricone nun eserlerinde duygu ve düşünceleriyle başbaşa kalmış içli bir insanın yalnızlığı daima hissedilmiştir.bu temayı yakalamışsın..tekrar tebrik ederim...sevgi ve selamlar...

Şahane. Bu müziği duyduğumda nedenini bilmediğim bir şekilde hüzünleniyorum. İnsanın ruhuna hitap eden bir melodi. Sayende kısa bir süre ruhum, fani dünyanın bütün iş, güç ve dertlerinden sıyrılarak uzak diyarlara yolculuk yaptı. Bu güzel resital için teşekkürler abi.

Tekrar belirtmek istedim. Yok böyle bir melodi, yok böyle bir demo. :) Telefonum artık bu çalışman ile çalacak ve sabahlarıda güzel uykumdan uyandıran alarm sesi olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:

harika bir çalışma,çok güzel olmuş yüreğine sağlık...