çin malı dynacordlar bu ilanda dikkat...

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 4K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
Cevap: çin malı dynacordlar bu ilanda dikkat...

Benimde bu tarz satış ilanım var ve açık açık ta 500 TL zararına deyip 3500 TL istiyorum bana yaw o kadar pahalı olurmu diyenler çoğalınca bende araştırdım malesef bu çin mallarının olduğundan haberdar oldum. Alanlar binbir pişman ama genede acısını içine gömerek öve öve kendileri gibi kurbanlar aramaktan çekinmiyorlar ve bu işin tadını tuzunu kaçırdılar. Diyeceksiniz ki satmasan ne olur? satmasam bu güzellik bana kalır ama ilanımda da belirtmişin satma amacım tamamen boyun fıtığı nedeniyle 4 kemikten amaliyatlı, boyun disklerimden biri kalça kemiğimden kesilip konulmalı olduğundan ağırlık taşıyamama durumum sözkonusudur. Bu nedenle bu ürünlerin yeni çıkan 13,5 kiloluk sivicmodlusunu almayı düşündüğümden satmaktayım hatta takas etmek isteyenlere de sıcak bakmaktayım. Neyse ben kimsenin ÇİN malı ürünlerle mağdur olmaması dileklerimle herkese en hayırlısını diliyorum. Saygılarımla,

muzaffer abi gayet açıklayıcı olmuş görüşlerinizi beğenerek okuyorum zira yılların getirdiği deneyim var üzerinizde.ne yazık ki çin dynacordlara ilgi gün geçtikçe artıyor ama alanın 1 ve ya 2.proğramında elinde kalıyor.adam 4500 e orjinalini almaktan kaçınırken 3000 tl ye çakmasını alıor ve acı son ile karşılaşıor.

Tünel piyasasında olan ve Tünel piyasasında takılan herkes bu çakma cihazlardan haberdar, ancak bilmeyen adamları bu şekilde internet üzerinden dolandırmaya uğraşabiliyorlar, açtığın konu için teşekkürler pymmemo

aman dikkat arkadaşlar.bende konu açmıştım zamanında bununla ilgili

nasıl anlaşılıyor çin olduğu aynı sesi vermiyormu malzeme mi kötü

aynı sesi vermesi imkansız...orjinal dynacordun verdiği ton ve soundu vermez...arkasında made in dynacord yazar ama fan kısımlarında yazan bir kaç bilgiden çin olduğu anlaşılır..en azından tonlardan anlaşılır...startechin tonları bile çakma dynacorddan güzeldir...muzaffer bey aradaki farkları daha iyi bilir,size yardımcı olacaktır...