Bügün dante tr ankaradaydı bende gittim incelemeye . Alet gerçekten parasının çok üstünde bir performans sergiliyor ekran kalitesi 10 / 10 alır , sesler ritimler olsun yine fiyatına göre gerçekten çok iyi . Mainboarda entegre yani donanımsal bir lesni var istediğiniz şekilde çok pratik lesni veriyosunuz . Drum kitler çok başarılı,drum lar olsun perküsyonlar olsun tane tane duyacağınız bir şekile çıkıyor . Kendi hoparlörleri hifi kalitesinde + çok güçlü bir sesi var ayrıca tuaf bir şekilde hoparlörlerden çok geniş bir ses çıkıyor ses yayılımı çok geniş yani tıpkı bir tesisat gibi . Ayrıca ramazan bey her hafta ritim güncelleştirmesi ayriyeten bireysel istediğimiz ritimlerin 1 hafta içinde yayınlanacağını belirtti . 2000 tl nin altında bir satış fiyatı var . Uzun lafın kısası alet fiyat olarak sergilediği performans olağan üstünde ritim editörü olsun voice editörü olsun full kullanıma açık legato portamento işlemleri yapılabiliyor . Ve adamlar bizler için gitmiş çine okadar emek vermişler ve halada veriyorlar Dante tr bizden biri yani
Ve bu klavye çıktıktan sonra çoğu markanın kıyameti olacak . Ramazan kaynak beye ve ekibe burdan çok teşekkür ediyorum . Sizlerle gurur duyuyorum