Cevap: Dante tr yeni hali süper olmuş
yeni güncelemelerle ilgili demo veya video varmı
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Bakalım BK5 Gibi Destek Alırsa 2. Cihaz Olarak Düşünebilirim. Pitch Bender Karmaşası Bir Netlik Kazanmadı Çok Uyduruk Duruyor. Çok Kaba Bir Cihaz Destek Ne Kadar Alıcak Ne Edicek Görecez.
bender olayı netlik bence kesinlikle kazanacak... ayrıca destek te devam edecek. yanlız şunu söyleyeyim ben or700 bk5 ve şu anda dante kullanıyorum.. birincisi şunu aslında pek kabul etmek istemiyorum. ''dante yeni cihaz'' evet daha yeni ama ritim olarak zaten or700 cihazın içinde diyebilirim. eger farklı bir kac ölcüde ritimler haricinde sen sivası seyret yada 3-2-3 vuruşlu 8lik türkü ritmi mesela örnegi Ah şu eller gurbet eller vs. ritimler yok ama hiç düşünmeyecegin kadar 2-4 9-8 4-4 ciftetelli var.. Ritim olarak sound olarak bence cok kaliteli. Eksilerine gelince. Kayıt yaparken sanki birşeyleri eksik kaydediyor. bu yüzden danteyi alacaksanız gidin canlı dinleyin çünkü kayıtlar sizi yanıltır. yani kayıtlardan daha kalitelidir.. bir de seslere verilecek efect çeşidi daha bol olmasını dilerdim. Bender e gelince bu org fabrikasyon olarak böyle cıkıyor. Tıpkı tyrosun cıktıgı gibi ama calışmalar var ve yapılacagı söyleniyor. hatta tanıtım vdeolarına bakarsanız bazı demolarda değişmiş bir pichbender ile çalınmış ki bana göre hiçte kaba degil gayet şık. Ha birde aklıma gelmişken söyleyeyim slip butonu ana ekrandan çekilirse daha iyi olur çalarken bazen elim degiyor sonrası malum. Emegi gecen herkese teşekkürler.
Bakalım BK5 Gibi Destek Alırsa 2. Cihaz Olarak Düşünebilirim. Pitch Bender Karmaşası Bir Netlik Kazanmadı Çok Uyduruk Duruyor. Çok Kaba Bir Cihaz Destek Ne Kadar Alıcak Ne Edicek Görecez.